Σύμπραξη για... Πιερικό!

Ο Γιάννης Νιώπας φέρεται να μετέχει στη σύμπραξη παραγόντων για έναν ισχυρό Πιερικό στη Football League.

Μία παμπιερική συμμαχία που δείχνει αποφασισμένη να φτάσει τον Πιερικό ψηλά δημιουργείται στην Πιερία σύμφωνα με το «pierikosnews.blogspot.gr». Σε αυτή, μάλιστα, φέρεται να μετέχει ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας μαζί με τον πρώην πρόεδρο του Πιερικού, Παναγιώτη Αθανασιάδη και τον χορηγό του Διαγόρα Σεβαστής, Γιάννη Συμεωνίδη. Όπως σημειώνεται, στόχος είναι η άμεση συμμετοχή του Πιερικού στη Football League.

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει και εξελίξεις αναμένονται άμεσα. Βέβαια, οι όποιες κινήσεις εξαρτώνται και από την επίτευξη του στόχου της παραμονής του Αιγινιακού.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά του το «pieriasport»: «Η προοπτική να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα κινείται ανάμεσα στη Football League και τη Super League είναι δεδομένη με αυτή την κίνηση aν τελικά ευοδώσει, αφού ο Γιάννης Νιώπας έχει αποδείξει την ικανότητά του να διαχειρίζεται οργανωτικά μια επαγγελματική ομάδα, μέσα απο εμπειρίες ετών στο χώρο του και να τα καταφέρνει πολύ καλά σε αυτόν τον τομέα, ο Παναγιώτης Αθανασιάδης είναι άνθρωπος που χαίρει σεβασμού στην πόλη της Κατερίνης και θα μπορούσε να ηγηθεί της συγκεκριμένης κίνησης βγάζοντας προς τα έξω ένα φιλικό προς τον σύλλογο προφίλ και ο Γιάννης Συμεωνίδης έχει τις δυνατότητες μετά τη νίκη του στις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας, να διασφαλίσει ότι ο δυνατός Πιερικός θα έχει την προστασία που χρειάζεται μια ιστορική ομάδα που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο νομό, για να παίρνει μέσα στο γήπεδο αυτό που αγωνιστικά της αξίζει».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Μάιος 2017 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep