Τέσσερις μήνες μετά...

Η Καλλονή ψάχνει θετικό αποτέλεσμα μακριά από το γήπεδό της μετά την ισοπαλία με τον Αιγινιακό.

Στην έδρα των Τρικάλων δοκιμάζεται την Κυριακή (07/05) η Καλλονή, που «καίγεται» για τους βαθμούς καθώς παραμένει πολύ χαμηλά στον πίνακα. Οι νησιώτες προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες, ενώ αν εξαιρέσει κανείς το «τρίποντο» που πήραν στα «χαρτιά» με τον Πανθρακικό δεν έχει κερδίσει στα τελευταία εννιά της παιχνίδια, όπου μετρά συγκεκριμένα 1 ισοπαλία και 8 ήττες.

Η τελευταία νίκη της Καλλονής ήταν στις 26 Φεβρουαρίου, όταν και είχε επικρατήσει με 2-1 του Αχαρναϊκού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει «διπλό» εντός των αγωνιστικών χώρων. Η τελευταία φορά που έφυγε πάντως με βαθμό από εκτός έδρας ματς ήταν στις 4 Ιανουαρίου όταν είχε μείνει στο 0-0 με τον Αιγινιακό. 

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο ΑΟ Τρίκαλα είχε κερδίσει στη Μυτιλήνη με 2-0 και τώρ αη Καλλονή θα ταξιδέψει για πρώτη της φορά στην θεσσαλική ομάδα, ελπίζοντας να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει ότι θα μπει ένα τέλος στο νικηφόρο σερί του ΑΟΤ, που μετρά 12 συνεχόμενα «τρίποντα».

Last modified onΚυριακή, 07 Μάιος 2017 14:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep