Αποφασισμένη η Μαύρη Θύελλα

Η αποστολή του Παναιγιάλειου για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτη.

Η προετοιμασία του Παναιγιάλειου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σπάρτη ολοκηρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου. Η Μαύρη Θύελλα είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες και να κλειδώσει την παραμονή, αφού οι άνθρωποί της εκτιμούν ότι με 36 βαθμούς δεν θα κινδυνεύσουν.

Μοναδικός απών από την αναμέτρηση της Κυριακής (29/4, 17.00) είναι ο Ρέλλας, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και, εάν όλα πάνε καλά, υπολογίζεται να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ:

«Πριν από την προπόνηση, η οποία κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, ο Δημήτρης Σπανός ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο παιχνιδιού των αυριανών αντιπάλων μας, κάνοντας λόγο για μια ομάδα που δύσκολα δέχεται τέρμα και η οποία είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά, καθώς διαθέτει έμπειρους και γνώστες της κατηγορίας παίκτες».

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Γκαραβέλης, Αθανασίου, Τσάπαλος, Τσουρής, Ρότα, Στίκας, Ντέμο, Καζναφέρης, Μπρους, Μπούζας, Τρίγκας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης, Γκούφας, Ιβάνκο, Ταουσιάνης, Βουτσιώτης, Σκαρτσίλας, Καζβιρόπουλος, Κρητικός.

Last modified onΣάββατο, 29 Απρίλιος 2017 15:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep