Με 19 κόντρα στον Απόλλωνα

Εκτός πλάνων του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου οι Αντουκόρ, Ράντι. Επιστρέφουν Μητρόπουλος, Μάνος.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης του Σαββάτου (29/4, 17:00 ΕΡΤ3) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, με την οποία θα ανοίξει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Όπως και στα έξι προηγούμενα νικηφόρα παιχνίδια, έτσι και κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα, οι Κρητικοί θα στηριχθούν στην σκληρή άμυνά τους, η οποία παραμένει απαραβίαστη από τις 18 Μαρτίου και την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τα Τρίκαλα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν βρέθηκε αντιμέτωπος με κάποια… δυσάρεστη έκπληξη της τελευταίας στιγμής, με αποτέλεσμα να έχει την ευχέρεια να δοκιμάσει τα σχήματα που έχει στο μυαλό του, με δεδομένο πως, σε σύγκριση με την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας απέναντι στον Αχαρναϊκό, επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Δημήτρης Μάνος και Παύλος Μητρόπουλος. Αμφότεροι προορίζονται για το βασικό σχήμα. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κοιλιάρας, Φαζός και Δερμιτζάκης, όπως και οι Αντουκόρ, Χίσι, Μπουρσέλης, Ράντι, Μανιαδής και Κοντογιάννης.

Η αποστολή:Στρέζος, Δαύκος, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Όστοϊτς, Παντίδος, Μητρόπουλος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, ΜπόατεΝγκ, Μιλοσάβλιεφ, Όγκμποε, Βουό, Βρετός, Πάγκαλος, Μάνος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 13:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep