Ψάχνει «τρίποντο» σωτηρίας

Την πρώτη του νίκη, εντός αγωνιστικού χώρου, μετά από σχεδόν δύο μήνες, αναζητά το Αίγιο

Ως «μάννα εξ ουρανού» ήρθε για τον Παναιγιάλειο το «άνευ αγώνος» τρίποντο απέναντι στον Πανθρακικό, καθώς με αυτούς τους βαθμούς, η ομάδα έφτασε τους 33 και απομακρύνθηκε εννέα ολόκληρους πόντους από την επικίνδυνη ζώνη.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Αιγίου, η Σπάρτη. Με δεδομένο πως η σωτηρία θα παιχτεί στους 35-36 πόντους,  είναι κατανοητό πως το παιχνίδι απέναντι στους Λάκωνες είναι κάτι σαν… Match ball για τους «μελανόλευκους», καθώς, όπως υποστηρίζουν και οι ιθύνοντες της ομάδας, με νίκη ουσιαστικά… ξεμπερδεύουν με τα σενάρια παραμονής.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως, ο Παναιγιάλειος θα πρέπει να…  σπάσει την γκίνια των τελευταίων αγωνιστικών. Χαρακτηριστικό το ότι οι «μελανόλευκοι» πήραν το τελευταίο τους τρίποντο, εντός αγωνιστικών χώρων, πριν από σχεδόν  δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 5 Μαρτίου, όταν και επικράτησαν της Καλλιθεάς με 2-0, ενώ στην συνέχεα ακολούθησαν επτά… στείρες αγωνιστικές.

Η αρχή έγινε με τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες (Απόλλων Σμύρνης 0-0, Αγροτικός Αστέρας 1-1, Πανσερραϊκός 1-1, Αχαρναϊκός 0-0), ενώ στην συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, καθώς ακολούθησαν τρεις σερί ήττες, από ΟΦΗ (3-0), Λαμία (1-0) και Άρη (1-0).

Παρά το σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, όμως, το Αίγιο έχει μια πρώτη ευκαιρία να… σώσει οριστικά την παρτίδα, απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά και αρκετά αδύναμη εκτός έδρας, Σπάρτη. Το αν θα τα καταφέρει, μένει να απαντηθεί από τον Δημήτρη Σπανό και τους παίκτες του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 26 Απρίλιος 2017 12:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep