Αυτά είναι τα σχέδια του Κωστένογλου

Επιστρέφει στην 11αδα ο Καράμπελας. «Μάχη» Καπνίδη – Ίλιτς για μία θέση στην επίθεση

Μία και σήμερα για τον Άρη, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα, για την 27η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, με τον Νίκο Κωστένογλου να κάνει τα τελευταία του σχέδια, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (23/04, 15:00).

Ο 47χρονος τεχνικός καλείται να βρει λύσεις στις αρκετές απουσίες της ομάδας του, καθώς μην ξεχνάμε πως εκτός των τραυματιών Μπαργκάν, Τσουμάνη, Ανάκογλου, από την κερκίδα θα δει το παιχνίδι και ο τιμωρημένος Μπούρμπος. Μάλιστα, η απουσία του τελευταίου αναμένεται να φέρει… ντόμινο αλλαγών στο αρχικό σχήμα του Άρη, καθώς στα δεξιά της άμυνας αναμένεται να μεταφερθεί ο Τζανακάκης ( αγωνιζόταν αριστερά με ανάποδο πόδι) και στο αριστερό άκρο να επιστρέψει ο Νίκος Καράμπελας.

Ο έμπειρος αμυντικός είναι αλήθεια πως δεν έχει  «κερδίσει» τον Κωστένογλου με τις εμφανίσεις του , με αποτέλεσμα να χάσει την θέση του στο βασικό σχήμα στα τρία τελευταία παιχνίδια. Ο τραυματισμός του Μπούρμπου, όμως, τον επαναφέρει στην αρχική 11αδα, δίνοντας του ακόμα μία ευκαιρία να αποδείξει στον προπονητή του πως αξίζει φανέλα βασικού.

Τέλος, ο Κωστένογλου βρίσκεται σε δίλλημα αναφορικά ποιος από τους Καπνίδη και Ίλιτς θα πάρουν την θέση στην κορυφή της επίθεσης τη ομάδας. Η πορεία των δύο στα τελευταία παιχνίδια είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, καθώς ο «βασικός» Ίλιτς έχει… ξεχάσει πως είναι να κουνάς τα δίκτυα, ενώ ο «αναπληρωματικός» Καπνίδης, έχει σκοράρει στα τρία από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας του. Αυτή ακριβώς η επίθεση του Καπνίδη φαίνεται να του δίνει το προβάδισμα για το αρχικό σήμα, με τον Κωστένογλου να παίρνει την τελική του απόφαση κατά την διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (22/04), με το φινάλε της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή της αναμέτρησης του «Κλεάνθης Βικελίδης».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 22 Απρίλιος 2017 10:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep