Τακτική στο Γεντί Κουλέ

Καρέ απόντων για τον Νίκο Παπαδόπουλο στον ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Στο Γεντί Κουλέ προπονήθηκε την Παρασκευή (21/04) ο ΟΦΗ, κάτι που θα γίνει και το Σάββατο (22/04), οπότε θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Αχαρναϊκό. Ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Μάνο, Μητρόπουλο και τους τραυματίες Φαζό, Κοιλιάρα. Μάλιστα, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ.

Το πρόγραμμα περιελέμβανε τακτική και ο προπονητής των «μελανόλευκων» είδε με ικανοποίηση διάθεση από τους παίκτες του. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (22/04) και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή.

«Καλή επιτυχία, για το συμφέρον του ΟΦΗ»

Στο μεταξύ, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΟΦΗ πορεύεται, πλέον, με νέο διοικητικό σχήμα, υπό την προεδρία του Σήφη Κορωνάκη, με την διοίκηση της ΠΑΕ να σπεύδει, μέσω ανακοίνωσης, να συγχαίρει την νέα διοίκηση του συνδέσμου για την εκλογή της, ευχόμενη, παράλληλα, καλή επιτυχία και καλή συνεργασία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 συγχαίρει τη νέα διοίκηση των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, για την εκλογή της. Της εύχεται καλή επιτυχία στα καθήκοντα της και καλή συνεργασία με στόχο πάντα το συμφέρον του ΟΦΗ». Να θυμίσουμε πως το 12μελες σχήμα του Συνδέσμου Παλαιμάχων ΟΦΗ, αποτελούν οι:

Κορωνάκης Σήφης, Φουστανάκης Μανόλης, Παπαματθαιάκης Δημήτρης, Πασσάς Νίκος, Σταυρακάκης Κώστας, Ξενικάκης Κώστας, Γαληνάκης Βαγγέλης, Παπαγιαννάκης Γιώργος, Δασκαλάκης Σήφης, Δερμιτζάκης Μανόλης, Πίτσος Μηνάς, Ροδιτάκης Μανόλης».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep