«Περιμένουμε πώς και πώς»

Για τον αγώνα του Παναιγιαλείου με τον Άρη και την επανάληψη του πέναλτι στη Λαμία μίλησε ο Άρης Ρότα.

Αντίπαλος με την ομάδα της οποίας τη φανέλα φόρεσε στα τμήματα υποδομής θα τεθεί τη Μεγάλη Πέμπτη (13/04) ο Άρης Ρότα. Ο ποδοσφαιριστής του Παναιγιαλείου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του «AllAboutARIS on AIR» στον Libero 107,4 fm και μίλησε, τόσο για το προσεχές παιχνίδι, όσο και για την επανάληψη του πέναλτι στη Λαμία. Χαρακτήρισε υπερβολική την απόφαση του διαιτητή και σημείωσε ότι οι «μελανόλευκοι» περιμένουν πώς και πώς τον αγώνα για την 26η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Αναλυτικά ο Ρότα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Είναι για εμάς ένα μεγάλο γεγονός με μια μεγάλη ομάδα. Παίζουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο και το περιμένουμε πώς και πώς, ειδικά εμείς οι νεότεροι, γιατί τέτοια παιχνίδια είναι διαφήμιση. Έχει πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι με τον Άρη και ανυπομονούμε».

Για το αν ένιωσαν ότι αδικήθηκαν από τη διαιτησία στον αγώνα με την Λαμία:

«Μια διαιτησία όταν παίζει σε μια έδρα είναι σύνηθες να είναι λίγο προς τη μεριά της γηπεδούχου. Όχι ότι είναι κάτι σκόπιμο. Ήταν δηλαδή η διαιτησία ελαφρά υπέρ της Λαμίας, καθαρά λόγω έδρας. Είδα το πέναλτι σε βίντεο και όντως μπαίνει ένας παίκτης εντός της περιοχής, αλλά ήταν υπερβολή. Αυτά συνήθως δεν δίνονται, αλλά δεν ξέρω».

Για το αν θα έχει κόσμο το γήπεδο:

«Από ό,τι ακούγεται στο Αίγιο θα έχει αρκετή ζήτηση το παιχνίδι, αφού ανακοινώθηκε και η προπώληση των εισιτηρίων. Από την αρχή της χρονιάς τρία ματς περιμέναμε. Τώρα έρχεται η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας, ο Άρης».

Για την παρουσία του στον Άρη:

«Εγώ πήγα στα τμήματα υποδομής το 2009-2010 και μετά ακολούθησαν όλες τις υπόλοιπες ομάδες μέχρι και την Κ-20. Με την Κ-17 είχαμε κατακτήσει και το πρωτάθλημα Ελλάδας. Έπειτα ο Άρης έπεσε στη Γ’ Εθνική και αναγκάστηκα να φύγω λόγω κάποιων προβλημάτων και τότε οι δρόμοι μας χώρισαν».

Για το αν έχει υπάρξει συμπαίκτης με κάποιον από την τωρινή ομάδα του Άρη:

«Πρόλαβα τον Σωκράτη Διούδη, αλλά την τελευταία χρονιά μου εγώ ανέβαινα στην πρώτη ομάδα, εκεί που ήταν ήδη ο Σωκράτης. Τον Τάτο τον είχα πετύχει ελαφρά σε κάποιες προπονήσεις. Ο Σωκράτης είναι και φίλος μου και τον γνωρίζω».

Για το ότι ο Άρης καίγεται για το παιχνίδι και ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στις τρεις πρώτες ομάδες:

«Από αγωνιστικής άποψης η πιο δεμένη ομάδα είναι πιστεύω ο Απόλλων Σμύρνης. Από άποψη ρόστερ και ποιότητας είναι ο Άρης, καθώς διαθέτει βαριά ονόματα. Από εκεί και πέρα η Football League είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Το ότι είναι καλοί οι παίκτες δεν σημαίνει ότι ο Άρης θα περάσει από έδρες όπου οι ομάδες παίζουν «ξύλο» σε κακούς αγωνιστικούς χώρους. Πολλοί καλοί παίκτες δεν μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Ωστόσο, ο Άρης είναι περισσότερο για Super League παρά για ομάδα της συγκεκριμένης κατηγορίας».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου:

«Το γήπεδο πριν ένα μήνα ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, ως και τραγική. Γίνονται προσπάθειες από τους ανθρώπους της ομάδας εδώ και καιρό να γίνει κάπως καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος. Τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πριν, αλλά δεν μπορείς να το πεις καλό γήπεδο. Έχει αρκετές λακούβες, ωστόσο αυτήν την αγωνιστική και στο παιχνίδι με τον Άρη το χόρτο θα είναι στην καλύτερή του κατάσταση την φετινή χρονιά, γιατί περιμέναμε όλη τη χρονιά για αυτό το παιχνίδι».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι όπως κάθε ποδοσφαιριστή, να παίξω σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Επειδή όμως υπάρχουν πολλές δυσκολίες, ο πιο κοντινός στόχος είναι να αγωνιστώ σε ομάδα επιπέδου Super League».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2017 19:57

1 comment

  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ Θεμις
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ Θεμις Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 20:10 Comment Link

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ, ΕΑΝ ΤΑ ΠΑΧΕΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ, Η ΟΧΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ-ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep