Με απουσίες στις Σέρρες

Η 18άδα του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό.

Τη μίνι προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες ολοκλήρωσε το πρωί της Μ. Τρίτης (11/04) ο ΟΦΗ με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα που βρίσκονται στην 18μελή αποστολή των «ασπρόμαυρων», που θα κυνηγήσουν την πέμπτης σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Μπόατενγκ, ο οποίος είχε μείνει εκτός για το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα λόγω ίωσης, αλλά και ο Βουό, που εξέτισε την ποινή του.

Αντιθέτως, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Αντουκόρ, Μιλοσάβλιεφ, οι τραυματίες Φαζός, Κοιλιάρας, οι Δαύκος, Όστοιτς, Ράντι, Χίσι, αλλά και οι νεαροί Κοντογιάννης και Μανιαδής. Αναλυτικά η αποστολή: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Παντίδος, Μητρόπουλος, Νάστος, Μπουρσέλης, Χαντί, Πουρτουλίδης, Μπόατεγκ, Όγκμποε, Βουό, Βρεττός, Πάγκαλος και Μάνος.

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2017 13:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep