«Χειρουργεία κάθε Κυριακή»

Ο Χρήστος Δημόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα της διαιτησίας και στο πέναλτι του Παπαδόπουλου στη Λαμία.

Στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του Πανελευσινιακού και της Football League, Χρήστος Δημόπουλος. Ο παλαίμαχος άσος αναφερόμενος στη διαιτησία υποστήριξε ότι «κάθε Κυριακή γίνονται χειρουργεία» και σε ερώτηση σχετική με το πέναλτι που έκανε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στη Λαμία τόνισε: «Αν το έκανε σε εμένα την πρώτη φορά, θα είχε φύγει».

Για το πέναλτι ανέφερε:

«Εντάξει, μπορεί να μην το ήθελε το παιδί. Αν το έκανε σε εμένα την πρώτη φορά, θα είχε φύγει. Δεν θα υπήρχε δεύτερη. Τι δεύτερη τι να το κάνω; Τελείωνει το πρωτάθλημα».

Σε ό,τι αφορά στο θέμα της διαιτησίας εξέφρασε παράπονα για τον ορισμό στο ματς με τον Αιγινιακό:

«Επειδή ζω το πρωτάθλημα καθημερινά, εμάς μας έχουν αδικήσει πολύ οι διαιτητές. Το πρωτάθλημα αυτό είναι για τους πρώτους, αλλά να κοιτάζουν και τους κάτω. Όχι μόνο να βάζουν ό,τι διαιτητές θέλουν στους πρώτους. Κάθε Κυριακή γίνονται «χειρουργεία». Γίνεται ο χαμός. Εμάς μας έχουν αδικήσει πέντε φορές και δεν μας έχουν δώσει πέναλτι.

Αν κοιτάξετε στη Football League... Δείχνετε τη φάση στη Λαμία. Το παιδί έκανε το πέναλτι, στο κάτω κάτω μπορεί να σου πει «έτσι γουστάρω και έκανα το πέναλτι». Από εκεί και πέρα όμως να κοιτάζουμε κι άλλα πράγματα. Εμείς παίζουμε τώρα μία κατηγορία στο Αιγίνιο. Και παίζουν διαιτητές από τη Θράκη. Πρώτη φορά τους ακούω αυτούς και παίζουμε μια κατηγορία εμείς. Εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που παίζουν για το πρωτάθλημα είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό μας έπαιζε ένας Μαλούτας από τη Βέροια. Μας «καθάρισε». Την άλλη φορά μας έπαιξε ένας άλλος και δεν μας έδωσε ένα πέναλτι πεντακάθαρο με τη Λαμία. Αν ήταν αντίθετα θα τα έδιναν; Θα τα έδιναν...».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2017 11:39

1 comment

  • ΜΑΣΤΑΚΟΥΝΑΣ Ιωσήφ
    ΜΑΣΤΑΚΟΥΝΑΣ Ιωσήφ Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017 15:11 Comment Link

    ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΝ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑ ΠΩΣ "ΕΑΝ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡ ΒΥΛΕΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΠΠΟΥ". ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΣΥ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ, ΜΠΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣΔ ΛΑΜΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΧ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΕΙΟ, ΟΥΤΕ Ο ΑΠΛΛΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟΝ Α΄ΓΥΡΟ, ΟΥΘΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ. Η ΛΑΜΙΑ ΣΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΦΗΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΟΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΣΤΡΕΦΕΣΘΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ. ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ,

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep