«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...»

Ο Δημήτρης Σπανός υποστήριξε ότι αντικατέστησε τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο για το καλό της ομάδας του, του ίδιου και του κόσμου...

Στο πέναλτι που έκανε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στη Λαμία, παράβαση στην οποία είχε υποπέσει και στον αγώνα με τον Απόλλωνα στάθηκε ο Δημήτρης Σπανός. Ο προπονητής του Παναιγιαλείου μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι δεύτερη φορά σύμπτωση δεν είναι σύμπτωση και μίλησε για πολύ σοβαρά λάθη από τον ποδοσφαιριστή του.

Αναλυτικά είπε:

«Ήταν μία ώριμη εμφάνιση, υψηλού επιπέδου. Με κατοχή μπάλας, καλές συνεργασίες. Φτάσαμε να κάνουμε προϋποθέσεις, δεν κάναμε τις μεγάλες ευκαιρίες, εκτός από μία. Χάσαμε άδικα να πω; Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπου θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο μας ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τη δύναμη της έδρας:

«Αυτή θα είναι η δύναμη του Παναιγιαλείου και στα εναπομείναντα παιχνίδια. Θεωρώ ότι εκεί στηριζόμαστε για να πάρουμε δύο τρίποντα και να σωθούμε».

Είστε ικανοποιημένος με την τριάδα στην άμυνα. Η αλλαγή του Παπαδόπουλου είχε να κάνει με το πέναλτι που έκανε ή με την αλλαγή συστήματος;

«Δεύτερη φορά σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Έκανα το σωστό για την ομάδα μου, τον εαυτό μου και για τον κόσμο του Αιγίου».

Εννοείται και το πέναλτι με τον Απόλλωνα;

«Είναι δύο πάρα πολύ σημαντικά λάθη τα οποία δεν μπορώ να δεχτώ ότι μπορούν να γίνουν έτσι τόσο εύκολα. Θεωρώ ότι αλλάξαμε λίγο και τον σχηματισμό, βάλαμε ένα άλλο παιδί για να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Θεωρείτε ότι είναι εσκεμμένο;

«Όχι, όχι. Δεν είπα αυτό το πράγμα. Είπα ότι δεύτερο λάθος είναι πολύ σημαντικό, άρα ο προπονητής θα πρέπει να διορθώσει τα λάθη».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 09 Απρίλιος 2017 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep