Προπόνηση στο ΒΑΚ

Το πρωί της Παρασκευής (07/07) αναμένεται να φτάσει η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα στο Ηράκλειο

Καθ οδών προς τον Πειραιά βρίσκεται η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα, ξεκινώντας το μακρινό της ταξίδι, με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης, εκεί που το Σάββατο (08/04, 15:00) θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Οι «σταχυοφόροι» θα ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς το βράδυ από το λιμάνι του Πειραιά και αναμένονται στην Κρήτη το πρωί της Παρασκευής (07/07). Όσον αφορά την τελευταία προπόνηση της ομάδας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, θα διεξαχθεί στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» στις 16:00, καθώς ο ΟΦΗ ευγενικά παραχώρησε το προπονητικό του κέντρο στην ομάδα του Εύοσμου.

Να σημειώσουμε πως στην Κρήτη, μετά από απόφαση του τεχνικού της ομάδας, Νίκου Καραμπετάκη δεν ταξίδεψαν οι τραυματίες Γιακουμής και Θεοδωρίδης, ο Πάτο, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς είχε ανάρμοστη συμπεριφορά προς στέλεχος της ομάδας, καθώς και οι Βουτσιάς και Δεινοπαπας.

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή των «σταχυοφόρων» ενόψει του αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ

Γουναρίδης, Κάμπας, Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τάι, Έππας, Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Φελίπε, Γκέσιος, Γκέκας, Πάλλας και Μέρντοβιτς.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 06 Απρίλιος 2017 13:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep