«Να αντιδράσουμε όλοι μας»

Ο Θωμάς Μεταξάς υποστήριξε ότι στον Αγροτικό πρέπει να βγάλουν αντίδραση.

Μετά την ήττα (1-0) από τον Αχαρναϊκό στον Εύοσμο, ο συνεργάτης του Νίκου Καραμπετάκη, Θωμάς Μεταξάς, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου: «Συνεχίστηκε ένα κακό σερί για την ομάδα μου με ένα ατυχές αποτέλεσμα. Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα άδικο για την προσπάθεια των παικτών, στα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα αδικείται.

Δουλεύει πολύ καλά μέχρι ένα σημείο και αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου δεχόμαστε γκολ. Αυτό είναι πρόβλημα που πρέπει να το λύσουμε και μαζί με τους παίκτες και τη διοίκηση και τους φιλάθλους, πρέπει να αντιδράσουμε. Να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Ο Αστέρας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε πολύ και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Όσο μας επέτρεψε ο αντίπαλος, η αμυντική συμπεριφορά του αντιπάλου, να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, καταφέραμε να έχουμε αποτελεσματικότητα, χωρίς όμως να τελειώσουμε τις φάσεις. Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μαζί».

Ο μέσος Κώστας Τεγούσης είπε: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου, ήταν άδικο αποτέλεσμα. Πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όσο καλύτερα γίνεται. Θα προσπαθήσουμε καθημερινά να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Έρχεται ένα δύσκολο σερί αγώνων και πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό ματς».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep