Επιβεβαίωση για Γιορέντε, Δαύκο

Προθεσμία τριών εργάσιμων στην Καλλονή για τακτοποίηση των οφειλών προς τους Ραούλ Γιορέντε, Κώστα Δαύκο.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για επιβολή ποινών στην ΑΕΛ Καλλονής που αφορά σε χρέη πρους Ραούλ Γιορέντε, Κώστα Δαύκο επισημοποιήθηκε την Παρασκευή (31/03). Βέβαια, η ομάδα της Λέσβου είναι πολύ πιθανό να καταθέσει ανταίτηση για δοσοποίηση, κάτι που είχε πράξει και για τις περιπτώσεις των Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, Άντριου Χογκ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Ραούλ Γιορέντε κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 48/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών (εντός προθεσμίας 3 ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας), μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Δαύκου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 47/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ».

Last modified onΠαρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep