Φόρος τιμής στον Εύοσμο (photos)

Ενός λεπτού σιγή στον Εύοσμο στη μνήμη του Γιώργου Μπουσίνη.

Σε κλίμα συγκίνησης διεξήχθη η αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα με τον Παναιγιάλειο. Οι «σταχυοφόροι» θρηνούν την απώλεια του παράγοντα, Γιώργου Μπουσίνη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών και πριν την έναρξη ως ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά του άφησαν λουλούδια σε ένα κάθισμα όπου υπήρχε μία φανέλα με το όνομά του και ένα κασκόλ. Στο ματς, μάλιστα, αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ προηγουμένως τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου η ΠΑΕ ανέφερε:

Πριν από την έναρξη του σημερινού αγώνα τιμήθηκε η μνήμη του Γιώργου Μπουσίνη. Στη θέση όπου κάθονταν για αρκετά χρόνια ο μεγάλος εργάτης και υποστηρικτής της ομάδας μας άφησε η διοίκηση, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, λουλούδια, ένα κασκόλ και μια φανέλα ως τον ελάχιστο φόρο τιμής για όλα όσα πρόσφερε στον Αγροτικό Αστέρα. Παράλληλα οι παίκτες της ομάδας μας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από το διαιτητή της αναμέτρησης».

Στο ημίχρονο του αγώνα η ΠΑΕ συνέχισε τις βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν προσφέρει. Την Κυριακή (19/03) ήταν η σειρά του βετεράνου, Μπάμπη Κουστερίδη να βραβευτεί από τον μεγαλομέτοχο, Ηλία Θεοδωρίδη και τον αντιπρόεδρο, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Δείτε φωτογραφίες από τον Εύοσμο...

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 22:42

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep