Στο νοσοκομείο ο Κολιός!

Στη φωτογραφία του FL News, o πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Κλήμης Κολιός μεταφέρεται στο νοσοκομειο με συμπτώματα εμφράγματος Στη φωτογραφία του FL News, o πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Κλήμης Κολιός μεταφέρεται στο νοσοκομειο με συμπτώματα εμφράγματος

Ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Κλήμης Κολιός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος.

Μεγάλη ένταση επικράτησε μετά το φινάλε του αγώνα στο Μενίδι μεταξύ του Αχαρναϊκού και του ΑΟ Χανιά. Οι οπαδοί διαμαρτύρονταν για την εικόνα των «πράσινων» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οι άνθρωποι των γηπεδούχων έτρεξαν προς τις εξέδρες, όπου βρισκόταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κλήμης Κολιός.

Ο παράγοντας της ομάδας του Μενιδίου καθόταν μόνος του στην κερκίδα για αρκετή ώρα, με σκυμμένο το κεφάλι και σκεπτικός, δίχως να μιλάει σε κανέναν. Είχε προηγηθεί ένταση με μία μικρή μερίδα οπαδών. Και ενώ το γήπεδο είχε αδειάσει, ξαφνικά ο Κολιός σωριάστηκε στο έδαφος, καθώς υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο! Ο γιατρός της ομάδας, μαζί με παράγοντες του σωματείου έτρεξαν γρήγορα και τον μετέφεραν στο ιατρείο του γηπέδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, μεταφέρθηκε, όπως φαίνεται στη φωτογραφία του FL News, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό αν έχει διαφύγει του κινδύνου.

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep