«Λάθος της πρωτοδίκου»

Ο Ανδρέας Μαλάτος υποστήριξε ότι κακώς η Μαρίνα Μπόζνου δεν έχει επιληφθεί της υπόθεσης των καταγγελιών των ΟΦΗ, Άρη.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Ανδρέας Μαλάτος και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες των ΟΦΗ, Άρη. Υποστήριξε, λοιπόν, ότι σωστά ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έστειλε την υπόθεση στο αρχείο, όμως είναι λάθος της Πρωτοδίκου, Μαρίνας Μπόζνου που δεν έχει επιληφθεί αυτής και δεν έχει ορίσει δικάσιμο. Αναλυτικά είπε:

«Σωστά έπραξε ο αθλητικός εισαγγελέας. Δεν υπάρχει οσμή σκανδάλου όσον αφορά στην ενέργειά του. Αυτό είναι ένα παράπτωμα που προκύπτει από το φύλλο αγώνα και αυτό δεν υπάρχει λόγος να τεθεί υπόψιν του για να προχωρήσει. Αυτό θα γίνει εφόσον επιληφθεί απευθείας το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο».

Για την κίνηση της Πρωτοδίκου, Μαρίνας Μπόζνου να στείλει τον φάκελο στον Σιμιτζόγλου:

«Είναι λάθος. Ο κύριος Σιμιτζόγλου είναι αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Σαν αθλητικός εισαγγελέας έχει αρμοδιότητα για τα ποινικά αδικήματα που γίνονται στον αθλητισμό και σαν ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει αρμοδιότητα για τα πειθαρχικά αδικήματα συγκεκριμένα, που γίνονται, είτε μέσα, είτε έξω από το γήπεδο».

Έχετε εξήγηση, γιατί η κυρία Μπόζνου δεν ασχολείται με την υπόθεση;

«Είναι λάθος της, δεν το συζητάμε. Αν και θεωρώ, επειδή έχω ακούσει ότι οι ενδιαφέρομενοι επικαλούνται την προκήρυξη πρωταθλήματος, όταν υπάρχει μία διάσταση ρυθμίσεων μεταξύ προκήρυξης και ΚΑΠ υπερισχύει ο ΚΑΠ. Επί του τυπικού έπρεπε να επιληφθεί το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο χωρίς την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα».

Last modified onΠέμπτη, 16 Μάρτιος 2017 14:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep