Χωρίς φόβο ο Παναιγιάλειος

Φρένο στον Απόλλωνα καλείται να βάλει ο Παναιγιάλειος και να διευρύνει το εντός έδρας αήττητο σερί στα 13 ματς.

Μεγάλο όπλο του Παναιγιαλείου είναι φέτος η έδρα του και αυτό σκοπεύει να εκμεταλλευτεί στο παιχνίδι του Σαββάτου (11/03, 15:00 ΕΡΤ3) με τον Απόλλωνα στην αυλαία της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Οι «μελανόλευκοι» μετρούν αισίως 12 διαδοχικά παιχνίδια αήττητοι στο γήπεδό τους και ελπίζουν ότι το 13ο δεν θα αποδειχτεί γρουσούζικο. Εξάλλου, θεωρούν το ματς με την αήττητη «Ελαφρά Ταξιαρχία» πρόκληση για τους ίδιους και θέλουν να κάνουν ένα ακόμα άλμα παραμονής.

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι αποστολή δεν ανακοινώθηκε από τον Δημήτρη Σπανό μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (10/03). Έτσι, μόνοι απόντες θα είναι ο τραυματίας Μωυσίδης και ο τιμωρημένος Ντέμο. Ωστόσο, η ΠΑΕ γνωστοποίησε 20άδα, η οποία αποτελείται από τους: Γκαραβέλη, Αθανασίου, Τσάπαλο, Ρότα, Ρέλλα, Παναγιώτου, Παπαδόπουλο, Στίκα, Τσότρα, Τρίγκα, Βουτσιώτη, Μπρους, Μπούζα, Τσιλιγκίρη, Καζβιρόπουλο, Καζναφέρη, Κρητικό, Γκούφα, Σκαρτσίλα, Ιβάνκο.

Η ΠΑΕ είχε ζητήσει την αλλαγή ώρας από την ΕΡΤ για να πετύχει τη μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση και παρότι το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό, στο Αίγιο περιμένουν δυναμική συμπαράσταση από τους οπαδούς. Το απόγευμα έγινε ανάλυση μέσω βίντεο από τον Σπανό, ενώ όλοι δείπνησαν στο εστιατόριο της ομάδας, στα Σελιανίτικα.

Last modified onΠαρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 22:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep