«Δεχόμαστε... κυνηγητό»

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Δημήτρης Γαβαλάς μετά την ήττα (2-1) της Καλλονής από τον ΟΦΗ.

Για κυνηγητό που δέχεται η Καλλονή στα τελευταία παιχνίδια από τη διαιτησία έκανε λόγο ο Δημήτρης Γαβαλάς. Ο τεχνικός της ομάδας της Λέσβου τόνισε ότι όλοι οι αμυντικοί έχουν δεχτεί κίτρινες κάρτες και σημείωσε: 

«Έγινε προσπάθεια και στα 95 λεπτά να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι. Χωρίς να θέλουμε να δικαιολογηθούμε ή να κρυφτούμε πίσω από κάτι, πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αυτή η ομάδα προσπαθεί με κάθε τρόπο μέσα στο γήπεδο. Θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους ό,τι μας αναλογεί, να είναι σίγουροι ότι δεν θα μας λυγίσουν τα προβλήματα ή οτιδήποτε άλλο. Είναι η δεύτερη αγωνιστική διαδοχική που αντιμετωπίζουμε προβλήματα που δεν είναι από εμάς. Είναι ξεκάθαρο, δεν είναι δυνατόν μία ομάδα που αποτελείται από νέα παιδιά να αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο.

Η Καλλονή είναι Καλλονή και ο καθένας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του. Στο αγωνιστικό, το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία. Σίγουρα και ο αντίπαλος είχε τις δικές του ευκαιρίες, αλλά και εμείς είχαμε πριν τον αντίπαλο τις δικές μας. Είχαμε πει πριν το παιχνίδι ότι θα είναι ένα ματς που θα προσπαθούσαμε να πάμε στο δικό μας τον ρυθμό. Ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να το πάρουμε στο τέλος, αλλά δυστυχώς εμείς χάσαμε το γκολ και ο αντίπαλος σε μία φάση που δεν είναι ξεκάθαρη πέτυχε το δικό του γκολ.

Συνεχίζουμε. Εκφράζοντας τους πάντες να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Ήταν ο 12ος παίκτης. Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα ματς να πάρουμε ό,τι γίνεται περισσότερο για να σταθεί αυτή η ομάδα όρθια. Θα πω για άλλη μία φορά ότι η προσπάθεια είναι τίμια, είναι ξεκάθαρη και απαιτούμε να μας αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του».

Μιλάτε για τη διαιτησία;

«Μιλάω γι' αυτό που είδε όλος ο κόσμος. Όχι μόνο για σήμερα. Επειδή κερδίσαμε τον Αχαρναϊκό δεν πάει να πει ότι δεν προχωρήσαμε στο να κάνουμε κάποιες ενέργειες. Και εκεί είδαμε κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν σαν ομάδα. Δεύτερο παιχνίδι συνεχόμενο εντός, δεν ζητήσαμε τίποτα παραπάνω. Ένα μόνο θα πω. Οι δύο στόπερ, το ένα αμυντικό χαφ, ο ένας ακραίος αμυντικός στο 12ο έως το 25 είχαν κίτρινες κάρτες».

Ο Δημήτρης Ζουλιώτης είπε:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, έμπειρη στην κατηγορία. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Δεν θα μπω σε διαδικασία να συγκρίνω και να λέω αμφισβητούμενες φάσεις για φέτος, γιατί θα μας πάρει το... πρωί.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με ό,τι όπλο έχουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα με το ρυθμό που έχει και με τη δουλειά που γίνεται δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την παραμονή στο τέλος».

Last modified onΚυριακή, 05 Μάρτιος 2017 23:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep