«Δεν τα παρατάμε»

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως ο Πανελευσινιακός δεν θα τα παρατήσει και θα το παλέψει στα 16 ματς που απομένουν μέχρι το τέλος. Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως ο Πανελευσινιακός δεν θα τα παρατήσει και θα το παλέψει στα 16 ματς που απομένουν μέχρι το τέλος.

Ο Γιώργος Βαζάκας υποστήριξε πως η Ελευσίνα πλήρωσε τον νόμο του ποδοσφαίρου, αφού έχασε ευκαιρίες και δέχθηκε το γκολ στο τέλος.

Μια ήττα που δεν την υπολόγιζε σύμφωνα με την εικόνα του Πανελευσινιακού, χαρακτήρισε αυτή με τον Πανσερραϊκό, ο τεχνικό της ομάδας Γιώργος Βαζάκας. Οι δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Σήμερα πληρώσαμε το νόμο του ποδοσφαίρου. Η ομάδα ήταν προετοιμασμένη όπως έπρεπε και μετά την ισοπαλία που πήραμε στον Εύοσμο χρειαζόμασταν τη νίκη για να πλησιάσουμε τις ομάδες που είναι πάνω από εμάς. Η νίκη ήταν αυτοσκοπός. Το παλέψαμε μέχρι το τέλος, αλλά ένα λάθος στο 89ο λεπτό το πληρώσαμε και εκεί που ήταν να πάρουμε έστω έναν πόντο, χάσαμε το ματς.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και όταν παίζεις με το μαχαίρι στον λαιμό κάθε λάθος το πληρώνεις. Δεν θα τα παρατήσουμε. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, δείχνουν πως έχουν πίστη και παρότι έχουμε ένα πρόβλημα στο γκολ υπάρχουν 16 παιχνίδια μπροστά μας να παλέψουμε και ευελπιστώ στο τέλος να σωθούμε. Ήταν ήττα που δεν την περιμέναμε γιατί η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή στα τελευταία παιχνίδια».

Last modified onΚυριακή, 26 Φεβρουάριος 2017 19:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep