«Σε καλό φεγγάρι»

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για εύκολη νίκη απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα.

Με νέο πλάνο παρατάχθηκε ο Παναιγιάλειος απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα και δικαιώθηκε. Αυτό υπογράμμισε ο Δημήτρης Σπανός μετά τη νίκη με 1-0 και σημείωσε ότι η «Μαύρη Θύελλα» δεν είναι, ούτε για την 7η, ούτε για την 5η θέση. Αναλυτικά είπε:

«Να ευχαριστήσω τον συνάδελφο και φίλο Αλέκο Βοσνιάδη. Είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει όσο ασχολούμαι με τον χώρο. Η αλήθεια είναι ότι είναι προπονητής των πρωταθλημάτων και εύχομαι να βρει τον τρόπο και να βάλει τον ΑΟ Τρίκαλα στον ίδιο δρόμο.

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Αυτό είναι το βασικό μας μόνο για να παλέψουμε ένα ματς, που η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσαμε να το πάρουμε στα ίσια. Ακολουθήσαμε ένα διαφορετικό πλάνο σε σχέση με τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς, όπου αμυνθήκαμε καλά, θέλαμε να βγούμε γρήγορα στην επίθεση, όπως έγινε. Το πλάνο μας έπιασε τόπο και το βασικό είναι ότι τα παιδιά έδωσαν πολύ αγώνα, έβγαλαν δύναμη, αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και έφτασαν στο 1-0.

Δεν πανηγυρίζουμε. Ο Παναιγιάλειος δεν πρέπει να πανηγυρίζει, γιατί δεν είναι ούτε για την 5η ούτε για την 7η θέση. Είναι σημαντικό γιατί μέρα με τη μέρα τα παιδιά δείχνουν ότι σε παιχνίδια, όπου ίσως να υπάρχει άγχος, ξεπερνούν πολλά δύσκολα σημεία. Θεωρητικά πάντα κερδίσαμε καλά και χωρίς να δυσκολευτούμε ιδιαίτερα. Όμως μας ευνόησαν οι καταστάσεις, το γήπεδο απέναντι σε μία τεχνική ομάδα. Γενικά ήταν το φεγγάρι μας καλό και πήραμε μία σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει.

Δεν εφησυχάζουμε. Κοιτάμε το επόμενο με τα Χανιά. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους παίκτες, τη διοίκηση, εσάς που έχετε αγκαλιάσει μέχρι στιγμής την προσπάθεια και νομίζω ότι θα πάει ακόμα καλύτερα. Δεν πρέπει να χάνουμε κανένα ποδοσφαιρικό λεπτό. Είναι νέα παιδιά και θα πρέπει η κάθε προσπάθεια να αποσκοπεί σε παραπάνω βήματα στην καριέρα τους. Αν το κρατήσουν αυτό, θα κερδίσουν πολλά.

Είχαμε άλλο πλάνο, μόνο μία, δύο μέρες να δουλέψουμε. Αυτό που προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε έγινε. Εμείς θέλουμε να κρατάμε τη μπάλα, να έχουμε κατοχή, να βγάζουμε ευκαιρίες. Δεν το είχαμε σήμερα και δεν θέλαμε να το έχουμε. Ο φόβος αν υπάρχει, εγώ λέω ότι υπάρχει. Καλή η έδρα, αλλά δεν αρκεί αυτό. Θέλουμε το κάτι παραπάνω.

Μακάρι η εμφάνιση αυτή να αποτελέσει κίνητρο αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τα Χανιά. Πρέπει αυτή η ομάδα να χτιστεί μέρα με τη μέρα, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο για παιδιά που ήταν πέρυσι στην Κ20 να αναπτύξεις παιχνίδι έχοντας απέναντί σου τον Κουσκουνά ή τον Μπαλμπόα. Γίνεται προσπάθεια, θα γίνουν και λάθη. Το θέμα είναι να μάθουμε μέσα από αυτά. Δεν ξεφύγαμε από τον στόχο, αλλά έχουμε δυνατότητα για το λίγο παραπάνω»

Ο Στέλιος Κρητικός ανέφερε:

«Δίκαιη η νίκη μας. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο τιμ. Παρότι είχαμε δύο μέρες, δουλέψαμε κυρίως πνευματικά για να ανταποκριθούμε στο νέο πλάνο. Θεωρώ ότι καταφέραμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους και καλή συνέχεια στα Τρίκαλα. Αδικούνται από τη βαθμολογική τους θέση.

Ευχαριστώ πολύ και τον κόσμο που ήταν κοντά μας. Θεωρώ ότι επειδή έχω παίξει σαν αντίπαλος στο Αίγιο δεν είναι η δύναμη αυτή που μπορεί να συγκεντρώσει ο Παναιγιάλειος. Θέλουμε να συσπειρωθεί περισσότερο και να μας βοηθήσει περισσότερο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep