«Δεν έχω μιλήσει με Αγροτικό»

Ο Σάκης Παπαβασιλείου αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον ΑΟΧ και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Αγροτικού Αστέρα.

Ο πρώην πλέον τεχνικός του ΑΟΧ, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά στη συνέντευξη Τύπου, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και παράλληλα μίλησε για τους λόγους της παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία του ΑΟΧ και τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Αγροτικού Αστέρα. To FL News βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει όλα όσα είπε μετά την ήττα (3-1) από την Καλλιθέα:

«Ολοκληρώθηκε ο κύκλος μου στην ομάδα των Χανίων. Φεύγω από την ομάδα υπερήφανος, με ψηλά το κεφάλι για όσα καταφέραμε. Αφήνω μία ομάδα που είναι μέσα στους στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω τους πρωταγωνιστές μου, τους ποδοσφαιριστές μου, με ανέχθηκαν δύο μήνες, μέσα από σκληρό  αγώνα καταφέραμε πολλά. Τιμή μου που συνεργάστηκα με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Θα είμαι  πάντα δίπλα τους, κοντά τους και πάντα θα σκέφτομαι την επιτυχία που θα φέρνουν στην ομάδα κάθε αγωνιστική.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αφανείς ήρωες, που χωρίς αυτούς δεν υπάρχουν οι ομάδες και ονομαστικά θα αναφέρω τον κ. Βασιλομιχελάκη, τον πρώην γενικό αρχηγός στην ομάδα μου, τον κ. Σταυρουλάκη Τέλη, πρώην προπονητή τερματοφυλάκων, τον φροντιστή  κ. Τουράκη Απόστολο, τον μασέρ της ομάδας τον Πουλιανίτη Γεώργιο. Μετέπειτα θέλω να ευχαριστώ όλο τον κόσμο, τον αγνό φίλαθλο των Χανίων, που αγαπούν την ομάδα και  μας το δείχνουν σε κάθε αγωνιστική και  κάθε ημέρα στην πόλη των Χανίων. για την αγάπη και τον θαυμασμό που έδειξαν στο πρόσωπό  μου. Και τέλος, τη διοίκηση που έκανε την τιμή που μου έδωσε τα ηνία μίας ιστορικής ομάδας».

Οι λόγοι αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία του ΑΟΧ:

«Επειδή πριν ένα χρόνο ήρθε στη ζωή μου ένα υγιέστατο αγοράκι και είναι πολύ μακριά και δεν αντέχω και θέλω να πάω να τον πάρω στην  αγκαλιά μου, μου λείπει το παιδί μου. Είναι στην Κατερίνη».

Για το τι στόχους έχει:

«Θέλω να ηρεμήσω, να αποκτήσω δυνάμεις ξανά μέσα από την οικογένειά μου. Μετά δεν γνωρίζω τι μέλει γενέσθαι».

Για τις φήμες περί ενδιαφέροντος του Αγροτικού Αστέρα:

«Αυτά είναι φημολογίες. Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα, ειλικρινά και έντιμα, γιατί σέβομαι τον αγώνα που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μου και την ομάδα που ανήκα μέχρι σήμερα».

Από την πλευρά του, ο Παντελής Θεολόγου τόνισε:

«Τον συνάντησα όταν έφυγα στην ομάδα, τον βρήκα ξανά όταν φεύγει αυτός. Κάναμε μία ήττα στην οποία πέσαμε αμαχητί. Μας στέρησαν τα λάθη, το δικό μου στο πρώτο γκολ,  η κόκκινη, τα πέναλτι. Πληρώσαμε την απροσεξία μας. Η Καλλιθέα από το κέντρο και μπροστά έχει αξιόλογους παίκτες, τα τρία λάθη μας τα έκανε τρία γκολ. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί παρόλο που ήρθαμε αυθημερόν, ξέρετε τι δυσκολίες υπάρχουν στην Football League, κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να σκεφτούμε το ματς της Κυριακής. Καλή συνέχεια στην Καλλιθέα, αυτή την ομάδα την αγαπώ γιατί έχω περάσει από εδώ».

Για την αποχώρηση του Παπαβασιλείου:

«Έχουμε έναν προπονητή με πετυχημένη πορεία στα τελευταία ματς. Δεν μας χαροποιεί, μας στενοχωρεί, σεβόμαστε την απόφασή του. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική και την προσωπική καριέρα. Μακάρι να μπορούσε να γίνει κάτι και να αλλάξει αυτό. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Εκεί που ήμασταν στον βούρκο, μας έβγαλε, τον ευχαριστούμε προσωπικά. Κατάφερε από τον καθένα ξεχωριστά να βγάλει κάτι  και να δείξει ποιοι είμαστε. Να δείξει ότι έχουμε δυνατότητες, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να ονειρευόμαστε κάτι καλύτερο για εμάς».

Last modified onΤετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 19:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep