«Κραυγαλέο πέναλτι...»

Ο Σπύρος Δημόπουλος εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Μίαρη στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

Στον Εύοσμο δοκιμάζεται την Τετάρτη (22/02, 15:00) ο Πανελευσινιακός με στόχο να αποσπάσει ένα εκτός έδρας αποτέλεσμα και να μην απομακρυνθεί άλλο από τη ζώνη σωτηρίας. Ωστόσο, οι «σταχυοφόροι» εξέφρασαν την Τρίτη (21/02) έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Μίαρη στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Δημόπουλος με δήλωσή του στο FL News στάθηκε στη φάση του 44', οπότε η ομάδα της δυτικής Αττικής ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Σταματάκη, αλλά ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα έδειξε φάουλ. Όπως ανέφερε: «Έχουμε πολλά παράπονα από τον Μίαρη που δεν έδωσε ένα κραυγαλέο πέναλτι στο 44'. Η ομάδα μας σε εκείνο το σημείο θα μπορούσε να προηγηθεί και να πάρει τη νίκη.

Από εδώ και πέρα κ.κ. Τριτσώνη, Κουκουλάκη δεν θα ανεχθούμε άλλες τέτοιες διαιτησίες. Στην ομάδα μας διαρκώς οι διαιτητές αρνούνται να δείξουν την άσπρη βούλα σε καταφανέστατες παραβάσεις και αλλού μόνοι τους πέφτουν και κερδίζουν πέναλτι».

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή των «σταχυοφόρων» αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (21/02) για τον Εύοσμο χωρίς τους Γκόμες, Δημόπουλο, Σακελλαρίου.

Last modified onΤρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 23:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep