«Θα έρθει και εκτός έδρας»

Βέβαιος ότι ο Παναιγιάλειος σύντομα θα πάρει νίκη και εκτός έδρας εμφανίστηκε ο Σωτήρης Βίνο.

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο του Παναιγιαλείου, ο Σωτήρης Βίνο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα (0-0) με το Πανελευσινιακό. Και όπως τόνισε, είναι θέμα χρόνου να έρθει και η εκτός έδρας νίκη. Αναλυτικά είπε:

«Να συγχαρώ όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη, πήραμε ένα βαθμό. Ήταν το δεύτερο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Είμαστε ευχαριστημένοι γι' αυτό και θα ήμασταν περισσότερο ευχαριστημένοι αν είχαμε κερδίσει. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό το παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά, ούτε εμείς, ούτε ο αντίπαλος. Κλείσαμε τους χώρους, έγινε μία καλή φάση με τον Κρητικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα. Νομίζω είχαμε αρκετές επιθέσεις, αλλά όχι καθαρή ευκαιρία με εξαίρεση μία με τον Τσιλιγκίρη. Καλή συνέχεια στον Πανελευσινιακό, να εκπληρώσει τους στόχους του. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Κάθε παιχνίδι βελτιώνονται και θεωρώ ότι θα έρθει και το αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Τον Πανελευσινιακό δεν τον γνωρίζαμε, γιατί έχει δώσει μόνο ένα ματς με τον Γιώργο Βαζάκα. Άλλαξε η εικονα. Προσπαθήσαμε, προσαρμοστήκαμε. Ξέραμε τα πρόσωπα και το στιλ παιχνιδιού από άλλες ομάδες. Είμαστε ευχαριστημένοι επειδή πήραμε ένα πόντο εκτός έδρας. Ήρθαμε με σκοπό το διπλό και σε κάθε έδρα αυτός είναι ο στόχος μας. Λίγο... «κωλώνουμε» εκτός έδρας, αλλά θα το ξεπεράσουμε. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι έτοιμοι γι' αυτό και στο επόμενο ματς θα φύγουμε με τη νίκη, να είστε σίγουροι».

Για την απουσία του Δημήτρη Σπανού:

«Με έστειλε για να γνωρίσετε κι εμένα. Θέλει να μου δώσει λίγο χώρο, για να με γνωρίσουν κι εμένα. Μου είπε, πήγαινε να σε μάθουν, μήπως έχεις άλλη αντιμετώπιση. Είδατε σήμερα τι έγινε.

Ο Σεραφείμ Μωυσίδης είπε:

«Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί η θέση της Ελευσίνας είναι τέτοια που το ματς ήταν οριακό για την ίδια. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε έναν αντίπαλο που έχει αλλάξει σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια λόγω της έλευσης του νέου προπονητή. Ήταν ένα ματς που θεωρώ ότι ήταν κακό ποιοτικά. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θέλουμε να είμαστε και αυτοί που μπορούμε να είμαστε, γιατί το έχει δείξει η ομάδα ότι θέλει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, σωστό και να κερδίζει τα ματς μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Υπήρχε δύναμη, πάθος. Ανταπεξήλθαμε σωστά στην άμυνα. Μας έλειψε το γκολ σήμερα, αλλά όταν παίρνεις πόντο εκτός είσαι ικανοποιημένος. Προχωράμε για το ματς της Τετάρτης με τα Τρίκαλα. Θέλω να κάνω μία παράκληση στον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια της νέας ομάδας που χτίζεται. Έχω ζήσει το Αίγιο και πιο παλιά και μπορεί να γίνει ο 12ος παίκτης μας».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2017 20:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep