«Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος τόνισε ότι το 1-1 του Αγροτικού Αστέρα με τον Άρη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και δίκαιο.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην πρώην του ομάδα, τον Άρη και το μέλλον του Αγροτικού Αστέρα μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Ο μέσος των «σταχυοφόρων» σημείωσε ότι το 1-1 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και δίκαιο, ενώ υποστήριξε ότι από τα ματς που έχει δει έως τώρα οι «κίτρινοι» δεν έχουν κάνει τη διαφορά. Αναλυτικά η συνέντευξή του...

Είναι δίκαιο το 1-1 με τον Άρη;

«Μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και δίκαιο. Και οι δύο θέλαμε τη νίκη. Βάσει βαθμολογίας ήταν ένα ντέρμπι. Δεχτήκαμε ένα πολύ όμορφο γκολ και πιστεύω ότι ήταν και λίγο τυχερό».

Το ήθελε ο Ίλιτς;

«Πιο πολύ για σέντρα πήγαινε ο Ιλιτς, αλλά επειδή είναι ένας επιθετικός που έχει το ένστικτο του σκόρερ, του βγήκε».

Είπες ότι είναι δίκαιο το 1-1...

«Βρεθήκαμε πίσω, αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Θα ήταν άδικο να κερδίσει ο Άρης. Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, πήγε στο πάθος και στη δύναμη περισσότερο. Εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί εντός έδρας αφού χθες ήταν η πρώτη ισοπαλία που κάναμε στην έδρα μας. Δουλεύουμε σκληρά, σαν ομάδα είμαστε πολύ καλή και το μέλλον μας θα είναι καλό».

Για τον Άρη:

«Είναι μεγάλη και ποιοτική ομάδα ο Άρης και έχει καλούς παίκτες. Ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη. Παίζει κάθετα και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι προσπαθούσε με γεμίσματα».

Για την εικόνα του Άρη και εάν μπορεί να ανέβει:

«Πιστεύω ότι πρέπει να δείξει τον χαρακτήρα του σε όποια έδρα και εάν παίζει. Πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο και να κάνει τη διαφορά για να ανέβει κατηγορία. Όσα παιχνίδια έχει δει, δεν την έχει κάνει τη διαφορά. Μπορεί να έχεις καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να είσαι και ομάδα».

* Εν όψει του αγώνα με την Καλλονή εκτός έδρας, ο προπονητής, Νίκος Νεντίδης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ουσμάν Μπάρι Πάτο.

Last modified onΠέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 15:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep