Συγχαίρει Λεουτσάκο ο Αχαρναϊκός

«Με τις ηγετικές του ικανότητες θα καταφέρει να εξομαλύνει τα προβλήματα της κατηγορίας», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κλήμης Κολιός.

Πανευτυχείς είναι στον Αχαρναϊκό για την εκλογή του Λεωνίδα Λεουτσάκου στη θέση του προέδρου της Football League.

Χαρακτηριστικά με δήλωσή του την Τετάρτη (15/02) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κλήμης Κολιός, τον συνεχάρη για την εκλογή του και τόνισε πως ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας «θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και με τις ηγετικές του ικανότητες θα καταφέρει να εξομαλύνει τα προβλήματα της κατηγορίας». Αναλυτικά:

«Εκ μέρους της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ο Πρόεδρος κ. Κλήμης Κολιός συγχαίρει για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Stoiximan.gr Football League τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

‘Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένα μέλος της οικογένειας του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ αναλαμβάνει μία τόσο σπουδαία και νευραλγική θέση για το ποδόσφαιρο. Είμαστε βέβαιοι πως και από αυτή τη θέση θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και με τις ηγετικές του ικανότητες θα καταφέρει να εξομαλύνει τα προβλήματα της κατηγορίας που έχει τόσο καιρό ταλαιπωρηθεί. Η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ θα βρίσκεται στο πλευρό του’, δήλωσε ο κ. Κολιός».

Last modified onΤετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 10:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep