«Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό»

Ο Νότης Ψυλλάκης ζήτησε από όλους τους Χανιώτες να στηρίξουν την προσπάθεια του ΑΟ Χανιά.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (08/02) βρέθηκε ο επίτιμος πρόεδρος του ΑΟ Χανιά, Νότης Ψυλλάκης και μίλησε στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» για τη φετινή προσπάθεια και την εντυπωσιακή πορεία. Φυσικά, ζήτησε τη συμπαράσταση όλων, ενώ για το πού μπορούν να φτάσουν οι «κυανόλευκοι» σημείωσε ότι «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό».

Αναλυτικά είπε:

«Φέτος βλέπουμε μια ομάδα μεταμορφωμένη εντυπωσιακά προς το καλύτερο. Στα τελευταία έξι, επτά παιχνίδια βλέπουμε την ομάδα έτσι όπως θέλουμε, πολύ μαχητική που για μένα αυτό είναι ένα καθοριστικό στοιχείο για όποιον θέλει να κάνει πρόοδο. Μια ομάδα με αγωνιστικό προσανατολισμό, παλεύει από την αρχή μέχρι το τελευταίο λεπτό, υπάρχει πλουραλισμός στο σκοράρισμα, μεγάλη διάθεση, καλή ψυχολογία.

Όλα αυτά είναι εντυπωσιακά στοιχεία. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν αυτή την προσπάθεια. Σαφώς αυτή η προσπάθεια πιστώνεται και στους παίκτες που έχουν μεταμορφωθεί εντυπωσιακά προς το καλύτερο. Βέβαια, πιστώνεται και στον προπονητή, ο οποίος με την ανάληψη των καθηκόντων του έχει συμβάλει στη μεταμόρφωση της ομάδας.

Φυσικά, δεν μπορεί παρά να έχει το μερίδιό της και η διοίκηση. Συγκεκριμένα ο χρηματοδότης και πρόεδρος, ο κύριος Μελάς και ο διευθύνων σύμβουλος και συντονιστής, ο κύριος Μαυρονάσιος, όπως και ο γενικός αρχηγός, ο κύριος Βασιλομιχελάκης με την καθημερινή παρουσία τους.

Είναι θέμα χρόνου να δούμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο ΑΟ Χανιά, όμως θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ναι μεν στην αρχή έγινε ένα ολέθριο λάθος και η ομάδα ξεκίνησε χωρίς προπονητή. Φαντάζομαι ότι αυτές ήταν λανθασμένες συμβουλές των ανθρώπων που πλησίασαν τον χρηματοδότη στο πρώτο στάδιο ανάληψης των ευθυνών του. Στην πορεία οι άνθρωποι σχημάτισαν ιδία αντίληψη και έκαναν τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Εκ του αποτελέσματος και όχι μόνο, οι κινήσεις αυτές που έκαναν από τη στιγμή που γνώρισαν οι ίδιοι τα πράγματα και τις καταστάσεις είναι απολύτως επιτυχημένες. Τα υπόλοιπα θα φανούν. Μία προσπάθεια κρίνεται στο τέλος. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Τα δείγματα είναι πολύ αισιόδοξα και πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια. Όλοι οι Χανιώτες θα πρέπει αυτή την πολύ όμορφη προσπάθεια, τη στιβαρή παρουσία που έχει εντός και εκτός Χανίων στα παιχνίδια της, να την αγκαλιάσουμε και να την υποστηρίξουμε.

Όταν υπάρχει ειλικρινής εξήγηση τα αποτελέσματα πάντα είναι καλύτερα. Οι Χανιώτες φίλαθλοι έχουν δώσει πολλές φορές δείγματα γραφής ως προς το ότι δεν «μασάνε κουτόχορτο». Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια απομακρύνθηκαν από τις κερκίδες, διότι δεν τους ενέπνεε εμπιστοσύνη η διοικητική κατάσταση που υπήρχε στην ομάδα. Πλέον φέτος έχουμε μία διαφορετική διαχείριση ανθρώπων, οι οποίοι δείχνουν ότι μοχθούν και αγαπούν την ομάδα. Συνεπώς όλοι θα πρέπει να τη στηρίξουμε γιατί είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν δύο και τρεις άνθρωποι να κρατήσουν όλο αυτό το βάρος στις πλάτες μόνοι τους».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 13:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep