«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο Γιώργος Μελάς κάλεσε τους φιλάθλους του ΑΟΧ να στηρίξουν δυναμικά τη φετινή προσπάθεια.

Ευχαριστημένος για τη φετινή πορεία του ΑΟΧ εμφανίστηκε ο Γιώργος Μελάς, ο οποίος τόνισε πως ο Σάκης Παπαβασιλείου έχει καταφέρει να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα προς το καλύτερο.

Ο πρόεδρος ωστόσο των Χανιωτών ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει περισσότερο την φετινή προσπάθεια και παράλληλα αναφέρθηκε και στα δυσβάσταχτα πρόστιμα που καλούνται να πληρώσουν οι «μπλε» για τα εντός έδρας παιχνίδια. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μελάς στην ιστοσελίδα «athlitiko»:

Πρόεδρε, βλέπουμε την ομάδα και… πετάει το τελευταίο διάστημα! Πώς το εξηγείς αυτό;
«Είναι ευθύνη προπονητή, η επιλογή που έγινε ήταν η καταλληλότερη».

Εκεί το αποδίδεις δηλαδή;
«Θεωρώ ότι έχει αλλάξει όλο το κλίμα της ομάδας γενικά. Οι παίκτες είναι σχεδόν οι ίδιοι. Απλά έχει αλλάξει το κλίμα. Θεωρώ ότι έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά».

Πώς εισπράττετε τώρα εσείς ως διοίκηση ότι η ομάδα πάει καλά αυτό τον καιρό και σε σχέση με την αρχή που… δεν πήγαινε καλά;
«Θεωρώ ότι η ψυχολογία των παικτών είναι άλλη και αυτό το δείχνουν κάθε φορά. Το βλέπεις με το πάθος με το οποίο παίζουν, είναι τελείως διαφορετική η εικόνα της ομάδας».

Σαν διοίκηση τι στόχο θέτετε;
«Την γρήγορη παραμονή, τι άλλο; Να σωθούμε γρήγορα».

Η ομάδα δείχνει πάντως ότι με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να σωθεί πολύ εύκολα.
«Αυτό πιστεύω κι εγώ. Το τελευταίο διάστημα κάνουμε πορεία… πρωταθλητισμού! Πιστεύω ότι πάμε καλά, στην αρχή πάντως είχαμε και δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας με Αρη, ΟΦΗ, Αγροτικό Αστέρα, Λαμία. Είχαμε δύσκολα παιχνίδια και ήταν σίγουρο ότι εκεί θα χάναμε βαθμούς».

Η ομάδα έχει δεδομένα κάποια προβλήματα, όπως όλες στη Β’ Εθνική. Πώς τα αντιμετωπίζετε;
«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Ο κόσμος δεν υπάρχει στο γήπεδο. Πρέπει να έρθει ο κόσμος για να γεμίσει το γήπεδο και τουλάχιστον να βγαίνουν τα έξοδα με αυτό τον τρόπο. Θεωρώ πως ουσιαστικά αν δεν έρθει ο κόσμος στο γήπεδο καμία ομάδα δεν μπορεί να αντέξει. Δεν υπάρχουν έσοδα από τη Λίγκα και παλεύουμε μόνοι μας. Θεωρώ ότι ο κόσμος του Α.Ο. Χανιά δεν είναι 90 άτομα και πρέπει να γεμίζει την κερκίδα για να "σωθεί" κι η ομάδα γιατί εμείς του χρόνου μπορεί να μην είμαστε εδώ. Ο αγώνας που δίνουμε είναι τεράστιος. Κάθε εβδομάδα χαλάμε πάρα πολλά λεφτά για τον αγώνα, στην έδρα μας, πληρώνουμε από την τσέπη μας, είναι τραγικό... Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Να πληρώνουμε στα εκτός έδρας 5, 6 και 7000, εντάξει, αλλά όχι και εντός. Αν ο κόσμος θέλει ν’ αγκαλιάσει αυτή την "εικόνα" ας  την αγκαλιάσει… Διαφορετικά δεν μπορούμε να γίνουμε Μπαρτσελόνα. Τι άλλο να κάνουμε...».

Last modified onΠέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep