«Στενοχώρια και πίκρα...»

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης μίλησε για την απόσυρση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα.

Την ελπίδα να δοθεί παράταση στους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, ώστε αυτοί να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εξέφρασε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας της Κομοτηνής μίλησε στο Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στην απόσυρσή της από το πρωτάθλημα, σημειώνοντας ότι νιώθει στενοχώρια και πίκρα. Αναλυτικά είπε:

Για την κατάσταση:

«Δύσκολη η κατάσταση. Εγώ θέλησα να μείνω μέχρι και τελευταία στιγμή. Οι ιθύνοντες προσπάθησαν να λυθούν τα προβλήματα, αλλά δεν είμαι υπεύθυνος να σας πω για το εάν είναι τελεσίδικη η απόφαση. Είχαμε την ενημέρωση από χθες και μας το είπαν στην προπόνηση. Ήμουν από πέρυσι και δέθηκα με την ομάδα περισσότερο. Είναι άσχημο για όποια ομάδα έρχεται σε αυτό το σημείο. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι καλές προσωπικότητες και σε κοιτάνε σταράτα και δείξανε σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε ποδοσφαιριστή».

Για το πώς ξέφυγε η κατάσταση και το εάν εκείνοι το έβλεπαν:

«Δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς τι έγινε. Υπήρχαν παλιές υποχρεώσεις και είναι δύσκολα τα οικονομικά στη Football League και δεν το περίμεναν και βγήκαν εκτός προϋπολογισμού. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Σίγουρα αυτό που νιώθω είναι στεναχώρια και πίκρα, γιατί οι άνθρωποι που παρέμειναν και προσπάθησαν ήταν άνθρωποι που σε κοιτάνε στα μάτια και σεέβονταν την ανθρώπινη ύπαρξη από τους πιο παλιούς ως τους πιο νέους».

Για το εάν υπάρχει ελπίδα:

«Κατά την άποψη μου, δεν υπάρχει ελπίδα».

Για το εάν θα μπορέσουν να βρουν ομάδα οι ποδοσφαιριστές:

«Ελπίζω να δοθεί κάποια παράταση γιατί είναι πολύ δύσκολο. Κάθε παίκτης κάνει αυτό που πιστεύει».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Ιανουάριος 2017 12:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep