Σε αναμονή ενίσχυσης

Στον Παναιγιάλειο υπάρχει η πίστη ότι κόντρα στον Αιγινιακό θα υπάρχουν περισσότερες λύσεις.

Το αήττητο σερί του εντός έδρας διεύρυνε ο Παναιγιάλειος απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και, μάλιστα, μετρά αισίως 770 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία του. Είναι χαρακτηριστικό ότι για τελευταία φορά στη Football League οι «μελανόλευκοι» δέχτηκαν γκολ στις 24 Απριλίου 2016 από την Κέρκυρα (0-1).

Αυτό, πάντως, που απασχολεί είναι οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού μετά το τέλος της αναμέτρησης. Είναι εμφανές ότι ο τεχνικός του Παναιγιαλείου δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από το γεγονός πως έως την τελευταία εβδομάδα της χειμερινής περιόδου δεν έχουν εκπληρωθεί οι εισηγήσεις του και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον πώς θα αντιδράσουν αυτοί που «τρέχουν» την ΠΑΕ.

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι την τρέχουσα εβδομάδα θα εκδοθούν τα δελτία των Τρίγκα, Γκούφα, ενώ αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα αποκτηθεί αριστερό μπακ και στόπερ, έτσι ώστε να υπάρχουν περισσότερες λύσεις για το ματς με τον Αιγινιακό. Για τη Δευτέρα (23/01) προγραμματίστηκε οικογενειακό διπλό με την Κ19, ενώ την Τρίτη (24/01) υπάρχει ρεπό.

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep