Ούτε τώρα τα αποκτήματα...

Τα δελτία των Τρίγκα, Γκούφα δεν εκδόθηκαν στον Παναιγιάλειο. Προβληματισμός για την καθυστέρηση. Λαμία για Ποζατζίδη.

Πάση θυσία ενίσχυση χρειάζεται ο Παναιγιάλειος, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν συμπληρώνει ούτε 18άδα. Οι Νίκος Τρίγκας, Αρμάντο Γκούφα έχουν κλείσει μία εβδομάδα προπονήσεων με τη «μαύρη θύελλα» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, δικαίωμα συμμετοχής δεν θα έχουν την Κυριακή (22/01) κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Η καθυστέρηση αυτή δεν μπορεί παρά να έχει προκαλέσει προβληματισμό, καθώς λύσεις δεν υπάρχουν.

Πλην των δύο προαναφερθέντων, οι «μελανόλευκοι» φέρονται να έχουν συμφωνήσει με τους Βουτσιώτη, Δινοβίτση, όμως «καίγονται» για αριστερό μπακ. Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Στέλιο Ποζατζίδη που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ Καλλονής, αλλά ρεπορτάζ της εφημερίδας «Live Sport» προ δύο ημερών έκανε λόγο για κίνηση της Λαμίας να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Γιώργου Στρέζου, ο τερματοφύλακας του Παναιγιαλείου φέρεται να τα έχει βρει με τον ΟΦΗ, αφού η διοίκηση είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. Εάν αυτός αποχωρήσει, τότε η «μαύρη θύελλα» θα κληθεί να ενισχυθεί και στον άσο. Αναμένεται, λοιπόν, με μεγάλο ενδιαφέρον το τελευταίο 10ήμερο του Ιανουαρίου, οπότε θα ξεκαθαρίσει σε ποιο ποσοστό θα εκπληρωθούν οι εισηγήσεις του προπονητή, Δημήτρη Σπανού.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 14:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep