Με Κώτσιο και νέους

Η αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τη Λαμία στο Ηράκλειο

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (20/1) με πρωινή προπόνηση η προετοιμασία του ΟΦΗ για το σαββατιάτικο παιχνίδι (21/1, 16:00) με αντίπαλο τη Λαμία στο Γεντί Κουλέ.

Στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Football League, μπήκαν 19 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων και ο Ηλίας Κώτσιος, ο οποίος είναι καλά στην υγεία μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και δείχνει ότι μπορεί να αγωνιστεί κανονικά. Επίσης στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες Ντίνος Πάγκαλος και Νίκος Παντίδος, αφού τα δελτία τους έχουν ήδη εκδοθεί.

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί»: Δάφκος, Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Οστοιτς, Βαλλιάνος, Κοιλιάρας, Μητρόπουλος, Χίσι, Ογκμποε, Μάνος, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Βουό, Χαντί, Αντουκόρ, Κώτσιος, Νάστος,Πάγκαλος και Παντίδος. Τα μέλη της αποστολής θα γευματίσουν στο «Galaxy» και αμέσως μετά θα μεταβούν στο γήπεδο για το ματς.

Εκτός έμειναν οι Κιάσσος, Βρεττός, Κασμερίδης, Φαζός, Μπουρσέλης, Μανιαδής, Κοντογιάννης, οι οποίοι και θα προπονηθούν κανονικά το πρωί της Κυριακής (22/1) στο αθλητικό κέντρο.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017 14:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep