Αφιερωμένη στον Θανάση»

Πλήρης ικανοποίηση στον Πανελευσινιακού για τη σπουδαία νίκη επί της Καλλονής.

Το καλύτερο δώρο για την ονομαστική του εορτή έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού στον προπονητή τους, τον Θανάση Δημόπουλο. Για δεύτερο σερί παιχνίδι, ο έμπειρος τεχνικός δεν βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας στη νίκη με την Καλλονή (3-1), καθώς ταλαιπωρείται από κολικό του νεφρού και οι γιατροί τού συνέστησαν ξεκούραση. Έτσι, τον ρόλο του κόουτς ανέλαβε ο αδερφός του, ο Χρήστος, ο οποίος έδινε συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές.

Το FL News βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, εκεί όπου εκ μέρους των «σταχυοφόρων» βρέθηκε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Χρήστος Παλαιολόγος, ο οποίος αρκέστηκε να πει: «Το παιχνίδι για μας ήταν καθοριστικό. Έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία και τα καταφέραμε. Τη νίκη την αφιερώνουμε στον Θανάση Δημόπουλο, ο οποίος είναι άρρωστος στο νοσοκομείο».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο νεοαποκτηθείς Ηλίας Μακρυωνίτης τόνισε: «Το σημερινό ματς ήταν κομβικό για μας, εν όψει της συνέχειας και για την ψυχολογία της. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και μετά την ισοφάριση, πετύχαμε το γκολ και προηγηθήκαμε. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Θανάση Δημόπουλο. Ακολουθεί μία δύσκολη συνέχεια. Έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμα. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep