Υπογράφει Καμερουνέζος

Απορρίφθηκε ο Τραορέ στον ΑΟΧ. Στις προπονήσεις ο Χριστόφ, προς υπογραφή ο Βανκεβάι.

Η άφιξη του Εμάνουελ Κένεθ Τραορέ δεν σήμανε και την υπογραφή συμβολαίου με τον ΑΟΧ. Ο Γάλλος επιθετικός δεν μπόρεσε να πείσει τον προπονητή, Σάκη Παπαβασιλείου και έτσι η προπόνηση της Πέμπτης (12/01) ήταν πιθανότατα η τελευταία του με τους «κυανόλευκους».

Αντίθετα, στο πρόγραμμα πήρε μέρος ο 20χρονος (25/12/96) Καμερουνέζος επιθετικός, Βανκεβάι Ρούνεϊ Εβά, ο οποίος αγωνιζόταν στην Απεζέ της πατρίδας του, όπως και ο 22χρονος Σκοπιανός μέσος, Χρίστιαν Χριστόφ. Ο τελευταίος έχει θητεύσει σε ομάδες της Ελβετίας (Dardania, Aigle, Stade Nyonnais), ενώ είναι δύο φορές διεθνής με την U19 των Σκοπίων.

Η προπόνηση έγινε στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Βασιλείου, Μηλιώτης, Δρίζης των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν.

Σε ό,τι αφορά στο προσεχές παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Παπαβασιλείου δήλωσε στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης»:

«Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία. Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό έχει περάσει για μας. Έχουμε μία εβδομάδα που δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά για να διεκδικήσουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με την Καρδίτσα. Για μένα η ουσία και ο στόχος είναι αυτό το παιχνίδι. Όλα τα άλλα ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να κοιτάμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον, οπότε είμαστε καθημερινά εδώ για να φέρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Καρδίτσα.

Θέλοντας και μη θεωρώ ότι θα πάει στη δύναμη, στο πάθος και στο ποια ομάδα θέλει περισσότερο το παιχνίδι και στα τρεξίματα. Όποια ομάδα έχει περισσότερα τρεξίματα και παθιασμένους ποδοσφαιριστές εκεί θα κριθεί το παιχνίδι, όπως και στις στατικές φάσεις. Όταν δεν μπορείς να παίξεις, ένα όπλο για σένα είναι οι στατικές φάσεις».

Για τις μεταγραφές είπε: «Η ομάδα έχει κάνει κάποιες προσθήκες. Θεωρώ θα κάνουμε άλλες τρεις με τέσσερις δυνατές για να βοηθήσουν το υπάρχον ρόστερ. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε χρόνο μπροστά μας και σιγά σιγά θα χτίσουμε την ομάδα που θέλουν όλοι να δουν στα Χανιά».

Last modified onΠέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 18:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep