Παίρνει Νίασον (video)

Ο Πανελευσινιακός αναμένεται να εντάξει στο ρόστερ του τον Νιγηριανό, Νοέλ Νίασον.

«Ώρα για την πρώτη νίκη». Αυτό τονίζουν άπαντες στον Πανελευσινιακό ενόψει της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό την Κυριακή (08/01). Οι «σταχυοφόροι» δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο από την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά θεωρούν πως στην αναμέτρηση της 9ης στροφής με την ομάδα της βόρειας Πιερίας θα πανηγυρίσουν το πρώτο φετινό τρίποντο και θα κερδίσουν ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Εννοείται ότι οι κινήσεις ενίσχυσης θα συνεχιστούν στην ομάδα της δυτικής Αττικής. Μετά τον Νιγηριανό επιθετικό, Εμέκα Τζόσουα Ακούζιε το όνομα του οποίου αποκάλυψε το FL News, ο Πανελευσινιακός ετοιμάζεται να εντάξει στο ρόστερ του έναν ακόμα Αφρικανό. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, πρόκειται για τον 24χρονο Γκανέζο επιθετικό, Νοέλ Νίασον.

Ο Νίασον πέρυσι το καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στη μεταγραφή του στην Καλλιθέα, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό. Ακολούθως δοκιμάστηκε στον Παναιγιάλειο, αλλά τελικά όλα δείχνουν πως θα φορέσει τη φανέλα του Πανελευσινιακού. Είναι κάτοχος ισλανδικού διαβατηρίου και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Σβέντμποργκ Δανίας και στο Βέλγιο με τις Τερνχάουτ, Λιρς, Μπέρχεμ Σπορτ.

Media

Last modified onΠαρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017 00:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep