«Τελείωσε στο δεύτερο γκολ»

Ο Νίκος Νεντίδης μίλησε για την έλλειψη άγχους που έχουν οι ομάδες απέναντι στους αντιπάλους που έχουν στόχο την άνοδο. Ο Νίκος Νεντίδης μίλησε για την έλλειψη άγχους που έχουν οι ομάδες απέναντι στους αντιπάλους που έχουν στόχο την άνοδο.

Ο Νίκος Νεντίδης παραδέχθηκε πως το 2-1 ήταν καταλυτικό για την ψυχολογία των δύο ομάδων και την τελική εξέλιξη του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ.

Η χρονική στιγμή του γκολ και το ότι ο ΟΦΗ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές σε εκείνο το σημείο ήταν καθοριστικά σύμφωνα με τον τεχνικό του Αγροτικού Αστέρα, Νίκο Νεντίδη. Οι δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΟΦΗ με 2-1.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, έμπειρη και δυνατή που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Κατάφερε να ξεκινήσει καλύτερα από ότι εμείς που στα τελευταία μας ματς δεν μπαίνουμε τόσο γρήγορα στον ρυθμό. Μετά το πρώτο αυτό διάστημα καταφέραμε να ισορροπήσουμε και να πατήσουμε και εμείς καλά στο γήπεδο.
Μετά την ισοφάριση και ενώ ο ΟΦΗ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες πάλι γυρίσαμε πίσω χωρίς λόγο και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Αυτό το εκμεταλλεύθηκαν οι ποδοσφαιριστές του και προσπάθησαν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Εκεί, όμως, ήρθε το δεύτερο γκολ για εμάς που ανεβάζει την ψυχολογία μας, ενώ ο αντίπαλος που παίζει με ποδοσφαιριστή λιγότερο είναι περισσότερο απογοητευμένος. Αυτά βοήθησαν στο να είμαστε καλύτεροι σε όσο διάστημα απέμενε, να πάρουμε την κατοχή και να κερδίσουμε το παιχνίδι.
Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας που σημείωσαν ακόμη μια νίκη στην έδρα μας και ευχές για τον ΟΦΗ να πετύχει τους στόχους του στο φετινό πρωτάθλημα».
Τι σημαίνουν οι καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα με δύο ομάδες που πηγαίνουν για άνοδο;
«Σημαίνει ότι όταν παίζει με έναν αντίπαλο που θεωρητικά είναι πιο δυνατός για εσένα και έτσι το περισσότερο βάρος πέφτει προς τα εκεί και για μια ομάδα που δεν είναι στους στόχους της να ανέβει δεν έχει μεγάλες συνέπειες ένα κακό αποτέλεσμα με ομάδες που πρωταγωνιστούν».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep