Κοντά σε παιδιά με ανάγκες ο ΟΦΗ

Το καλύτερο... γκολ της εφετινής χρονιάς έβαλαν παραμονές των Χριστουγέννων οι παίκτες του ΟΦΗ.

Επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου) από τους παίκτες του ΟΦΗ, σε μια κοινωνική δράση με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ σε δελτίο Τύπου: «Σε μια κοινή δράση με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, επισκέφθηκαν παιδιά με ασθένειες που νοσηλεύονται αιματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου και μοίρασαν χαρά και δώρα στους μικρούς φίλους. Απέναντι σε πραγματικούς νικητές της ζωής, όπως είναι αυτά τα μικρά παιδιά, οι παίκτες του ΟΦΗ πέρασαν μερικές ώρες μαζί τους και εισέπραξαν σπουδαία μηνύματα.

Οι παίκτες του ΟΦΗ μίλησαν με τα παιδιά για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο, αλλά και τους γονείς τους και τους ευχήθηκαν καλή δύναμη στην προσπάθεια τους και καλές γιορτές.Τους μοίρασαν αναμνηστικά δώρα με το σήμα του ΟΦΗ (κασκόλ, κούπες, κ.λ.π), ενώ πολλά παιδιά με χαρά φόρεσαν το κασκόλ της ομάδας στο λαιμό τους, δείχνοντας με αυτον τον τρόπο, το «ευχαριστώ» τους για την επίσκεψη που τους έκαναν οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας»

Ο Αγγελος Χαντί ένας απο τους παίκτες του ΟΦΗ που συμμετείχαν σε αυτήν την κοινωνική πρωτοβουλία, μαζί με τους Μίκιτς, Μητρόπουλο, Μπουρσέλη, ανέφερε ότι «τι να πω. Για εμένα αυτή η εμπειρία ήταν σα να έβαλα δέκα γκολ σε ένα παιχνίδι! Είδα τη δύναμη που έχουν αυτά τα παιδιά και χαίρομαι που τους δώσαμε λίγη χαρά και αγάπη. Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι σημαντικές και πρέπει όλοι να είμαστε ευαισθητοποιημένοι».

Η επίσκεψη του ΟΦΗ στα παιδιά με ασθένειες στο ΠΑΓΝΗ ήταν η πρώτη ενέργεια που έχει σχεδιάσει ο ΟΦΗ με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες το επόμενο διάστημα. Ο Πρωτοσύγγελος της Αρχιεπισκοπή πατέρας Μεθόδιος Βερναδάκης, ανέφερε πως «όταν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμ καλύτερα αποτελέσματα.Ευχόμαστε ο Κυριος να δώσει υγεία σε αυτά τα παιδιά και να δίνει δύναμη και στους γιατρούς για το έργο που επιτελούν. Οσο για τον ΟΦΗ, να μπορεί να δίνει χαρά στον κόσμο και να φτάσει ψηλά».

Στην επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΟΦΗ και της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, στα παιδιά με παιδικές ασθένειες στο ΠΑΓΝΗ, συμμετείχαν απο πλευράς ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 οι κ.κ.Κώστας Ζερβάκης και Νίκος Ανδρεαδάκης, οι ποδοσφαιριστές Χαντί, Μπουρσέλης, Μητρόπουλος, Μίκιτς. Απο την Αρχιεπισκοπή Κρήτης, ο Πρωτοσύγγελος πατέρας Μεθόδιος Βερναδάκης, ο πατέρας Ζαχαρίας Χαριτάκης, ο ιερέας του νοσοκομείου πατέρας Μιχ. Πίσαρης και η υπεύθυνη της διακονίας αγάπης της Αρχιεπισκοπής Κική Φανιουδάκη.

Last modified onΠαρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep