«Ισοπαλία που μετράει για... νίκη»

Ο Κώστας Γεμενετζής μίλησε για το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού και πήραν την ισοπαλία με 1-1 στην Μυτιλήνη. Ο Κώστας Γεμενετζής μίλησε για το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού και πήραν την ισοπαλία με 1-1 στην Μυτιλήνη.

Ο Κώστας Γεμενετζής θεώρησε καθοριστικά στοιχεία για την ισοπαλία 1-1 στην Καλλονή, το πάθος και τη θέληση των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Πανθρακικού, Κώστας Γεμενετζής, μίλησε για την δύσκολη εβδομάδα που πέρασε η ομάδα της Κομοτηνής και τη σημασία του βαθμού που πήρε στην Μυτιλήνη. Αναλυτικά ανέφερε μετά το 1-1 με την ΑΕΛΚ:

«Ο σημερινός βαθμός είναι σα νίκη για εμάς μετά από μια δύσκολη εβδομάδα που είχε η ομάδα με την αλλαγή προπονητή από την Τετάρτη και μετά. Αφήσαμε πέντε παιδιά με ίωση στην Κομοτηνή και έναν χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο εδώ στην Μυτιλήνη.  Δύσκολη εβδομάδα, τα παιδιά πάλεψαν πάρα πολύ και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Με όλα αυτά τα προβλήματα αυτός ο βαθμός είναι νίκη για εμάς.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Κώστα Ανυφαντάκη για την δουλειά που έκανε σε αυτούς τους τέσσερις μήνες στην ομάδα. Είναι πολύ καλοδουλεμένη η ομάδα και αυτό που έπρεπε να κάνουμε εμείς ήταν να τους κρατήσουμε ενωμένους, να παίξουμε με πάθος, με δύναμη και να καταφέρουμε αυτό που καταφέραμε σήμερα».

Όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα έφευγε νικήτρια από το γήπεδο;

«Μετά το 1-1 πιστεύω πως ναι, επειδή και σε εμάς υπήρχαν ευκαιρίες με κυριότερη το δοκάρι και έξω, αλλά και στην Καλλονή που είχε και εκείνη δοκάρι. Ήταν παιχνίδι της λεπτομέρειας πιστεύω με δύο ισοδύναμες ομάδες και ήταν καθαρά θέμα τύχης να μπει ένα γκολ ακόμη και να κερδίσει μια από τις δύο ομάδες».

Ποια ήταν τα κύρια στοιχεία που έδωσαν τον βαθμό στον Πανθρακικό;

«Πρώτα η διάθεση που έβγαλαν τα παιδιά. Είχαν διάθεση, είχαν πάθος και όλα αυτά που θέλαμε να τους περάσουμε τις τελευταίες ημέρες. Έχουν δυνατότητες, μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα και αυτό πρέπει να το έχουν μέσα στο μυαλό τους και να είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό. Το πάθος είναι βασικό για κάποια παιχνίδια εκτός έδρας και παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για το αποτέλεσμα και αυτά τα στοιχεία εμείς τα είχαμε».

Ο βαθμός δυσκολίας για το πρωτάθλημα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες;

«Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, έχουμε και εμείς τα προβλήματά μας. Προσπαθούμε να τα κρατήσουμε μέσα μας, να είμαστε ενωμένοι και σαν Πανθρακικός αυτό που μας κρατάει ενωμένους είναι η αγάπη για την ομάδα. Και το λέω αυτό με την εμπειρία δέκα χρόνων μέσα στον σύλλογο σε διάφορα πόστα».

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016 23:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep