«Να πιστέψουν αυτή την ομάδα»

O Κώστας Ανυφαντάκης ζήτησε από τον κόσμο του Πανθρακικού να πιστέψει αυτή την ομάδα. O Κώστας Ανυφαντάκης ζήτησε από τον κόσμο του Πανθρακικού να πιστέψει αυτή την ομάδα.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε για την πρώτη νίκη του Πανθρακικού που ήρθε χάρη στην πίστη για το γκολ.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Κώστας Ανυφαντάκης, δεν στάθηκε στα προβλήματα που είχε η ομάδα του και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει ακόμη περισσότερο την ομάδα. Αναλυτικά είπε μετά τη νίκη (1-0) επί του Κισσαμικού:

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη. Δε σταματήσαμε στιγμή να πιστεύουμε ότι θα βάλουμε το γκολ που ψάχναμε και προσπαθήσαμε πολύ σκληρά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και σε όλη την ομάδα. Αν και δε μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες, σήμερα κερδίσαμε, ενώ είχαμε σημαντικές απουσίες, του Ηλιάδη, του Μπουγαΐδη κι αυτές που προέκυψαν χθες, του Νικόλτση και του Ρομπέρ. Θέλαμε πολύ τη νίκη, όμως, παίξαμε με ψυχή και κερδίσαμε.

Συνεχίζουμε τη δουλειά που κάνουμε και προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε καλό δρόμο όσον αφορά το στόχο που έχουμε θέσει, δηλαδή τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας με μέλλον. Και πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται ακόμη περισσότερη στήριξη από τον κόσμο που αγαπάει τον Πανθρακικό».

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2016 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep