Χωρίς τρεις με Κισσαμικό

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Νικόλτση, Ηλιάδη και Μπουγαΐδη για το ματς του Πανθρακικού με τον Κισσαμικό. Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Νικόλτση, Ηλιάδη και Μπουγαΐδη για το ματς του Πανθρακικού με τον Κισσαμικό.

Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Κισσαμικό και ο Ανυφαντάκης δεν υπολογίζει τρεις ποδοσφαιριστές. 


Τα ονόματα των Ηλιάδη, Νικόλτση και Μπουγαΐδη δεν βρίσκονται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός του Πανθρακικού, Κώστας Ανυφαντάκης, για την προσεχή αναμέτρηση με τον Κισσαμικό. Το ματς με την ομάδα του νομού Χανίων που θα διεξαχθεί την Κυριακή (4/12 – 15:00) είναι πολύ κρίσιμο για την ομάδα της Κομοτηνής που αναζητά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αναμετρήσεις που έχει μια ισοπαλία και δύο ήττες.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται 19 παίκτες: Γκαραβέλης, Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Γκιντίδης, Μυρθιανός, Κάρδαρης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μήλιος, Μπεκατώρος, Ρόμπερ, Κουσίδης, Φουρκάν, Κωστίκος, Χαλκιαδάκης, Ζυγκερίδης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep