Συλλυπητήρια επιστολή

Ο Αγροτικός Αστέρας με επιστολή του συλλυπείται τα στελέχη της οικογένειας της Σαπεκοένσε.

Την πρώτη του ήττα έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες γνώρισε ο Αγροτικός Αστέρας στο Κύπελλο Ελλάδος από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «σταχυοφόροι», πάντως, δεν απογοητεύονται και έχουν ήδη στρέψει το βλέμμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, εκεί όπου στοχεύουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί και να μείνουν στην κορυφή. Φυσικά, δεν μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι στην τραγωδία της Κολομβίας και με επιστολή τους συλλυπήθηκαν την οικογένεια της Σαπεκοένσε.

Όπως ανέφερε η επιστολή της ομάδας του Ευόσμου:

«Το ποδόσφαιρο δεν έχει σύνορα, το ποδόσφαιρο δεν χωρίζει αλλά ενώνει τις ομάδες κυρίως όταν αυτές βρίσκονται αντιμέτωπες με τη μοίρα τους. Τις τελευταίες ώρες γινόμαστε μάρτυρες ενός δράματος που λαμβάνει χώρα στην ομάδα της Σαπεκοένσε. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας και το αγωνιστικό τμήμα συλλυπείται τα στελέχη του βραζιλιάνικου συλλόγου στις δύσκολες ώρες που περνάει».

Οι «πράσινοι» ζήτησαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο ως ελάχιστος φόρος τιμής στα θύματα, με τη διοργανώτρια να αποφασίζει ότι αυτό θα ισχύσει σε όλα τα ματς της 4ης αγωνιστικής. Την Τρίτη (30/11) το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου. 

Last modified onΠαρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep