Απογοήτευση και… ανασύνταξη

Σκυμμένα κεφάλια στον Άρη και απογοήτευση από την απόδοση ποδοσφαιριστών στα πρώτα δύο ματς

Βαρύ είναι το κλίμα στον Άρη, μετά και τη νέα γκέλα με τον Αιγινιακό, αλλά και τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων. Οι «κίτρινοι» για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξαν αδυναμία στο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Οι παίκτες αποχώρησαν με σκυμμένα κεφάλια από το γήπεδο, αντιλαμβανόμενοι πως στις πρώτες δύο αγωνιστικές έχουν χάσει τέσσερις πολύτιμους βαθμούς και χρειάζεται άμεσα να ανασυνταχθούν και να βελτιωθούν.

Ο προβληματισμός του Νίκου Αναστόπουλου είναι μεγάλος, καθώς αρκετοί παίκτες δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Μπράνα Ίλιτς, που δεν θυμίζει σε τίποτα τον επιθετικό που σκόραρε κατά ριπάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τον Αντρέου, ο οποίος έμεινε εκτός 18άδας στο ματς με τον Αιγινιακό. Ο 32χρονος μέσος δεν έχει δείξει θετικά στοιχεία στις μέχρι τώρα ευκαιρίες που του έχουν δοθεί και γι’ αυτό ο τεχνικός των «κίτρινων» του έστειλε μήνυμα με τον αποκλεισμό του από την αποστολή.

Πλέον ο Άρης καλείται να αντιδράσει και να δείξει άμεσα βελτίωση στο παιχνίδι του Σαββάτου (12/11) με τον Κισσαμικό, προκειμένου να αρχίσει την αντεπίθεσή του.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep