«Θεσμός εμπειριών»

H αποστολή του ΑΟ Χανιά για το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τη Σπάρτη.

Από τη Σπάρτη ξεκινούν την Πέμπτη (27/10, 15:00) οι επίσημες υποχρεώσεις του ΑΟ Χανιά. Οι Κρητικοί δοκιμάζονται απέναντι στην ομώνυμη ομάδα για το Κύπελλο Ελλάδος και ο τεχνικός, Αντώνης Δρακόπουλος σημείωσε ότι στόχος είναι να αποκτήσει η ομάδα του εμπειρίες. Όπως ανέφερε:

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Ξεκινάμε δηλαδή τις υποχρεώσεις μας απο το θεσμό του κυπέλλου. Σίγουρα στον όμιλό μας υπάρχουν τα αδιαφιλονίκητα φαβορί αλλα εμείς, μέσα απο αυτό το θεσμό, θα κοιτάξουμε να αποκτήσουμε εμπειρίες. Έχουμε μπροστά μας τώρα το παιχνίδι με τη Σπάρτη, η οποία έχει δώσει ήδη δυο επίσημα παιχνίδια. Χωρίς να είναι ο σκοπός μας το Κύπελλο, θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορουμε».

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κοζάκης, Ζόρο, Παπουρτζής, Γιαρμάς, Μούδιος, Καρβούνης και Κρασουδάκης. Έτσι, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι: Αθανασίου, Λάλι, Ρούνιτς, Ηρακλής, Δαμιανάκης, Ζέρης, Τσουκάνης, Φουρλάνος, Γκεμίσης, Μάνιας, Σταματής, Λύρας, Βαρούχας, Αποστολόπουλος, Θεολόγου, Μαργαρίτης, Σιάννης, Ντούμος, Παρασκευόπουλος, Νικολόπουλος.

Σημειώνεται ότι η αποστολή δεν θα επιστρέψει στη βάση της μετά το ματς, αφού την Κυριακή (30/10) ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο.

Last modified onΤετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016 13:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep