Αθωώθηκε ο Πανελευσινιακός

Ο αθλητικός δικαστής αθώωσε τον Πανελευσινιακό για την υπόθεση της μετοχικής σύνθεσης.

Στις 13 Οκτωβρίου εκδικάστηκε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League η καταγγελία για τη μετοχική σύνθεση του Πανελευσινιακού. Προηγουμένως, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος των «σταχυοφόρων», αφού την υπόθεση είχε παραπέμψει η ΕΕΑ στον αθλητικό δικαστή. Η Πρωτοδίκης, Μαρίνα Μπόζνου εν τέλει το πρωί της Τετάρτης (26/10) απήλλαξε την ομάδα της δυτικής Αττικής και στο σκεπτικό αποδέχτηκε όσα ανέφερε η υπερασπιστική της γραμμή, δηλαδή ότι το τριήμερο 1-3 Ιανουαρίου το γήπεδο ήταν κλειστό και ο Θανάσης Δημόπουλος δεν ήταν προπονητής.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη (26/10) το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί η έφεση της Ζακύνθου κατά της επικύρωσης και η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου να ορίσει την αναμέτρηση Πανελευσινιακός - ΑΟ Τρίκαλα. Όπως αναφέρεται από τους νησιώτες, θα κατατεθεί έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή.

Η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

Συνεκδικάζοντας, κατ' αντιμωλία απασών των Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. 1931" και Π.Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΣ, την ένδικη αυτεπαγγέλτως ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη και την ένδικη παρέμβαση.

Α) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. 1931, για την αποδιδόμενη σ' αυτή, με την υπ' αριθμ. πρωτ. 220/10-10-2016 κλήση προς απολογία, πειθαρχική παρέμβαση.

Β) ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένδικη παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΣ»

Last modified onΤετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016 12:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep