Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Οι οικογένειες τα λύνουν εσωτερικά»

Ο Μιχάλης Ζιώγας είπε πως επηρέασαν την ομάδα του πάλι οι αναγκαστικές αλλαγές. Ο Μιχάλης Ζιώγας είπε πως επηρέασαν την ομάδα του πάλι οι αναγκαστικές αλλαγές.

 

Ο Μιχάλης Ζιώγας δεν θέλησε να μιλήσει για τις αιτίες και τόνισε πως οι οικογένειες λύνουν τα προβλήματα χωρίς να τα δημοσιοποιούν.

Μια νίκη ώστε να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας είπε ο Μιχάλης Ζιώγας πως χρειάζεται η ομάδα της Λάρισας.  
«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. εμείς για ακόμη μια φορά κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές και δεν είχαμε το περιθώριο για να μπορέσουμε να ελιχθούμε και να κάνουμε τις κινήσεις που έπρεπε μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ καθοριστικό το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Δεν είναι αυτή η στιγμή να λέμε πολλά λόγια, θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε μια νίκη για να ανέβουμε ψυχολογικά. να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον».
Τι νομίζεται πως φταίει;
«Ξέρετε πως βρίσκομαι μέρες σε αυτή τη θέση. Σαφέστατα έχω δει κάποια πράγματα, αλλά νομίζω πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τα πούμε, ούτε είμαστε δικαστές σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά η ομάδα μας να πούμε κάποια πράγματα. Νομίζω πως όλοι πρέπει να σταθούμε πάνω από την ομάδα, να την στηρίξουμε και να βγούμε από την πολύ δύσκολη θέση στην οποία έχουμε βρεθεί».
Θέλετε να πείτε κάποια από αυτά που έχετε δει;
«Είμαι επτά μέρες με αυτή την ομάδα. υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία έχουν υποπέσει στη αντίληψη μου, αλλά θεωρώ πως όπως οι οικογένειες αυτά τα θέματα θα πρέπει να τα λύσει εσωτερικά».   
Τι προβλήματα έχετε εντοπίσει;
«Πρέπει να σας πω κάποια πράγματα. Σάββατο πρωί είχαμε δύο ξαφνικές ελλείψεις. Δύο ποδοσφαιριστές είπαν το Σάββατο το πρωί πως δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Δύο έμπειροι και καλοί ποδοσφαιριστές. Εχουμε απουσίες από τραυματισμούς και αν είναι όλο το έμψυχο δυναμικό στη διάθεση μας μπορούμε να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο. Είδατε και σήμερα πως είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές». 

Last modified onΚυριακή, 01 Απρίλιος 2012 21:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep