Ζόρο: «Είμαι νικητής»

Ο Μάρκο Ζόρο ζήτησε χρόνο να προσαρμοστεί και μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΑΟ Χανιά.

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΟ Χανιά έκανε την Τετάρτη (21/09) ο Μάρκο Ζόρο. Το τελευταίο απόκτημα των Κρητικών μίλησε στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» και αναφέρθηκε, τόσο στη νέα του ομάδα, όσο και στους λόγους που καθυστέρησαν την άφιξή του. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Γνώρισα την πόλη και τον προπονητή. Έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για την ομάδα και τον κόσμο της. Υπάρχει ένα καλό πρότζεκτ. Γνωρίζω το νησί, αφού αγωνιζόμουν στον ΟΦΗ. Δύο μήνες πριν είχα την πρώτη μου επαφή. Υπήρχαν έγγραφα τα οποία έπρεπε να ετοιμαστούν, γιατί ήμουν στη Νιγηρία. Χάθηκε χρόνος. Τώρα, όμως είμαι στα Χανιά και μου αρέσει. Δεν ξέρω πολλά για το πρωτάθλημα, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ίδιο παντού. Ήρθα και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Θα δουλέψω, θα προσαρμοστώ και θα είμαι έτοιμος.

Ο πρόεδρος είναι νέος και μου αρέσει. Από τα λίγα που είπαμε κατάλαβα ότι αγαπάει την ομάδα και θέλει να κάνει το καλύτερο γι' αυτή. Στον κόσμο θέλω να υποσχεθώ ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Δεν θέλω να λέω πολλά, αλλά όταν πάω κάπου θέλω να νικάω. Είμαι νικητής και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Last modified onΤετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2016 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep