Μια «αγκαλιά» για τον Λεωνίδα!

Δίπλα στον Λεωνίδα Κουτσούκη οι παίκτες του Πανθρακικού και της Δόξας Προσκυνητών

Έμπρακτα απέδειξαν Πανθρακικός και Δόξα Προσκυνητών την στήριξή τους στον Λεωνίδα Κουτσούκη, όπως και οι φίλαθλοι της Κομοτηνής. Στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου, πάνω από 200 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο γήπεδο, με τα έσοδα να δίνονται στον νεαρό άσο της Ζακύνθου που πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε θεραπεία. Μάλιστα, ακόμα και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αγόρασαν εισιτήρια για το φιλικό, για να σταθούν δίπλα στον Λεωνίδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πανθρακικού:

«Ο Πανθρακικός, η Δόξα Προσκυνητών, οι φίλαθλοι της Ροδόπης, όλοι μαζί ενωμένοι απέδειξαν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο, στηρίζοντας τον Λεωνίδα Κουτσούκη στο σπουδαιότερο αγώνα της ζωής του!

Απόδειξη του πώς αντιλαμβάνεται το ρόλο της, σαν ενεργό μέλος της κοινωνίας κι όχι απλά ως μια ποδοσφαιρική ομάδα, ήταν η απόφαση της ΠΑΕ Πανθρακικός το φιλικό του Σαββάτου (03/09) να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα από τη διάθεση των εισιτηρίων να δοθούν σε ένα 21χρονο παιδί, που έχει διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο των Η.Π.Α., εκεί όπου θα έχει τη δυνατότητα να θεραπευτεί, υποβαλλόμενος σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Το πιο σημαντικό, όμως, ήταν ότι η πρωτοβουλία του Πανθρακικού βρήκε ανταπόκριση από τους περίπου 200 φιλάθλους που προσήλθαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής, για να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση των «πράσινων» με τη Δόξα Προσκυνητών.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές τόσο του Πανθρακικού όσο και της Δόξας Προσκυνητών, πριν από την έναρξη του φιλικού, αγόρασαν συμβολικά εισιτήρια, θέλοντας κι αυτοί, από την πλευρά τους, να σταθούν στο πλευρό ενός συναδέλφου τους.

Έτσι, όλοι ενωμένοι καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που θα προσφερθεί στον Λεωνίδα Κουτσούκη, δείχνοντάς του στην πράξη ότι δεν είναι μόνος του στον αγώνα που δίνει!!!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep