Χαλιφά Σουλέ για ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κλείνει τον Χοακίμ Αντουκόρ και συζητά με τον πρώην συμπαίκτη του, Χαλιφά Σουλέ. Δύο δανεικοί σε Ηρόδοτο.

Οι μεταγραφές στον ΟΦΗ δεν έχουν ολοκληρωθεί. Η ομάδα του Ηρακλείου αναμένεται να εντάξει στο ρόστερ της τον Χοακίμ Αντουκόρ, ο οποίος αποχώρησε από τον ΑΟ Χανιά, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «sport24», παλεύει την περίπτωση του Χαλιφά Σουλέ. Ο τελευταίος είναι 26χρονος μεσοεπιθετικός, διεθνής με τις Κομόρες και αγωνιζόταν στη γαλλική Μπεζιέρ.

O Σουλέ είναι 8 φορές διεθνής και αγωνιζόταν στη Μπεζιέρ από το 2012. Την περσινή σεζόν είχε απολογισμό 17 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ υπήρξε συμπαίκτης στη γαλλική ομάδα με τον Αντουκόρ.

Δύο δανεικοί

Εν τω μεταξύ ο ΟΦΗ έκανε γνωστό ότι παραχώρησε δανεικούς τον Ηρόδοτο τον Δημήτρη Γιαννόπουλο και τον Βασίλη Μπάμπη, ενώ απέκτησε από την ομάδα της ΕΠΣΗ δύο νεαρούς για την Κ19. Η ανακοίνωση:

«Ο ΟΦΗ παραχώρησε τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Γιαννόπουλο (τερματοφύλακας, γενν. 2/12/1996) και Βασίλη Μπάμπη (αριστερός μπακ, 22/10/1996) με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Στόχος της κίνησης αυτής, είναι οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές να βάλουν παιχνίδια στα πόδια τους, σε μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Με τη σειρά του ο ΟΦΗ απέκτησε απο τον Ηρόδοτο, τον ταλαντούχο επιθετικό Μανόλη Καλαιτζάκη (1998) και το νεαρό μεσοεπιθετικό Κωσταντίνο Λιοδάκη (1999) οι οποίοι και θα στελεχώσουν την ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ θέλει να χαράξει μια νέα πορεία με τις σχέσεις του, απέναντι στα κρητικά σωματεία, πόσο μάλλον με μια ιστορική ομάδα του Ηρακλείου, όπως ο Ηρόδοτος».

Last modified onΠέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep