Το «ευχαριστώ» του Κουτσούκη

Ο Λεωνίδας Κουτσούκης ευχαρίστησε άπαντες στον Πανθρακικό για την πρωτοβουλία και τη στήριξή του.

Σε μία κίνηση που θα πρέπει να βρει πολλά παραδείγματα προχώρησε, όπως είναι γνωστό, ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής το Σάββατο (03/09, 17:30) θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Προσκυνητών και τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στον ποδοσφαιριστή, Λεωνίδα Κουτσούκη που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Ο νεαρός άσος με μήνυμά του ευχαρίστησε τον Πανθρακικό για την πρωτοβουλία και τη στήριξη και ανέφερε:

«Είναι πραγματικά υπέροχο συναίσθημα να καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν άνθρωποι, που χωρίς να σε γνωρίζουν προσωπικά, ενδιαφέρονται ειλικρινά για σένα και θέλουν να σε στηρίξουν. Γι' αυτό τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια του Πανθρακικού για την πρωτοβουλία που πήρε, να μου αφιερώσει το φιλικό του Σαββάτου με τη Δόξα Προσκυνητών και να με βοηθήσει στο δύσκολο αγώνα μου.

Επίσης, με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να απευθυνθώ στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο και να τους ευχαριστήσω εκ των προτέρων για τη σημαντική βοήθεια που θα μου προσφέρουν. Τέλος, εύχομαι στον Πανθρακικό, στη διοίκηση, του προπονητές και τους ποδοσφαιριστές του να έχουν υγεία και μια επιτυχημένη σεζόν!

Λεωνίδας Κουτσούκης».

Last modified onΠέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep