Εξετάσεις στον Παναιγιάλειο

Οι παίκτες του Παναιγιάλειου επισκέφθηκαν το διαγνωστικό εργαστήριο «Β' Ακτινοδιάγνωση Αιγίου».

Στον Παναιγιάλειο ολοκληρώνουν το Σαββατοκύριακο τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας τους. Μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (26/8) επισκέφθηκαν το διαγνωστικό εργαστήριο «Β' Ακτινοδιάγνωση Αιγίου» ανά γκρουπ, δεκαπέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και υποβλήθηκαν στις απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις.

Σε ενημέρωσή της η ΠΑΕ ανέφερε τα εξής: «Το κλίμα ήταν ευχάριστο, με τους παίκτες μας να συνεργάζονται άψογα με τον Ειδικό Καρδιολόγο Ιωάννη Στυλιάδη, υπεύθυνο του καρδιολογικού τμήματος του διαγνωστικού εργαστηρίου, που βρίσκεται στην οδό Αιγιαλέως 88 και φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας (Στη φωτογραφία διακρίνεται αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών μας με τον διευθυντή της «Β΄ Ακτινοδιάγνωσης Πάτρας» Χρήστο Πλούμη, τον καρδιολόγο Ι. Στυλιάδη, τον ακτινοδιαγνώστη Οδυσσέα Ρωμανό, τον χειρουργό Βασίλη Καραμπελιά και τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Παναγιώτη Χρυσόπουλο).

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές τού Παναιγιαλείου ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση, το προσωπικό και την επιστημονική ομάδα τής «Β΄ Ακτινοδιάγνωσης Αιγίου», που φέτος είναι χορηγός στην προσπάθειά μας για καλύτερα αποτελέσματα και σημαντικές νέες διακρίσεις.

Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το διαγνωστικό εργαστήριο «Β΄ Ακτινοδιάγνωση Αιγίου», που με την διακεκριμένη ιατρική ομάδα και το εξειδικευμένο προσωπικό του συμβάλλει τα μέγιστα στην υγεία και καλή αγωνιστική κατάσταση των παικτών της ομάδας με υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία και άρτιες επιστημονικές υπηρεσίες».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Αύγουστος 2016 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep